Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής!

Πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα πήραν 15 ΠΑΕ, όχι όμως, ο Ηρακλής που πήρε διορία να προσκομίσει εγγυητική επιστολή. Επιφυλάξεις για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Αστέρα και Πανθρακικό.
Πηγή: gazzetta.gr
Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής έχει διορία ως την Παρασκευή για να προσκομίσει εγγυητική επιστολή. Επιφυλάξεις για Ολυμπιακό λόγω Μαρινάκη και των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί, στην ΑΕΚ για την εμπλοκή του Μελισσανίδη στην ΠΑΕ και το ασυμβίβαστο με τον ΟΠΑΠ και σε Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό, εξαιτίας του παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99 ΠΑΕ SUPER LEAGUE. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ομάδες:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με την επιφύλαξη:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: αναφορικά με το περιεχόμενο της εκδοθείσης διάταξης του ανακριτή για τον Β. Μαρινάκη.

ΠΑΕ ΑΕΚ: αναφορικά με το περιεχόμενο της από 28.07.15 εκδοθείσης απόφασης της Ε.Ε.Α. και την περαιτέρω δικαστική της πορεία και εξέλιξή της.

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: αναφορικά με το 1234/2015 παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το περιεχόμενό του και την τελεσιδικία του.

Στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ χορηγείται προθεσμία έως την Παρασκευή 21.08.15 και ώρα 12:00 για να προσκομίσει εγγυητική επιστολή.

Αίτηση χορήγησης άδειας λειτουργίας Τ.Α.Α. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015.

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

Άδεια 69Α
ΚΑΕ ΑΡΗΣ
- Νικόλαος Λάσκαρης 90% - ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

Καταθέτει την εγγυητική ο «γηραιός»

Στον Ηρακλή δεν θεωρούν πως υπάρχει θέμα, καθώς αύριο Παρασκευή ο δικηγόρος της ΠΑΕ Στέφανος Τσιμικάλης θα παραδώσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την εγγυητική επιστολή που χρειάζεται, προκειμένου να πάρει άδεια συμμετοχής στην ερχόμενη Σούπερ Λίγκα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...