Στον ΠΑΣ μέχρι το 2018 ο Κριστιάν Τσάβες

Μια ακόμα ανανέωση συμβολαίου στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κριστιάν Τσάβες. Μέχρι το 2018 στην πόλη των Ιωαννίνων ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.
Πηγή: sport24.gr
Στον ΠΑΣ μέχρι το 2018 ο Κριστιάν Τσάβες

Οι ανανεώσεις συμβολαίων στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται αδιάκοπα. Την Πέμπτη (20/8) ήταν η σειρά του Κριστιάν Τσάβες να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Ηπείρου. Ο 28χρονος Αργεντινός θα δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2018 στον ΠΑΣ.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Chavez Christian Gabriel έως 30/06/2018". Αφού υπέγραψε το νέο συμβόλαιο ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο pasgiannina.gr τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που και τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράω τη φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τους προπονητές μου και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος που εκτίμησαν τη δουλειά μου και μου έδειξαν εμπιστοσύνη.Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και θα προσπαθώ να δίνω χαρά στον κόσμο μας που πάντα εκφράζει την αγάπη του και την υποστήριξη του τόσο στην ομάδα όσο και σε μένα προσωπικά".

Διαβάστε ακόμη...