Σε ποιες ομάδες στέλνει τους οκτώ πρώτους δανεικούς ο Θρύλος

Οκτώ ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φεύγουν -σε πρώτη φάση- «δανεικοί» και ο έγκυρος και έμπειρος αναλυτής, Γιάννης Αυλακιώτης, αποκαλύπτει στο SDNA τους επόμενους προορισμούς τους!
Πηγή: sdna.gr
Σε ποιες ομάδες στέλνει τους οκτώ πρώτους δανεικούς ο Θρύλος

Απολαύστε υπεύθυνα!

Ο νέος πλανήτης που ανακάλυψε η Nasa δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να δώσει δανεικούς και στο διάστημα. Στη γη οι ομάδες τελείωσαν.

«Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται» λέει ο σοφός λαός και έχει απόλυτο δύσκολο. Γι' αυτό και 'γω σήμερα για να τιμήσω τη φιλία μου με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αποφάσισα να του κάνω ένα μεγάλο δώρο. Επειδή του έχει επιβληθεί αυτή η καταραμένη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και δυσκολεύεται να τα προλάβει όλα (μεταγραφές, παπόρια, παρουσία δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του) θα τον βοηθήσω σε ένα πολύ σημαντικό θέμα: Των δανεικών.

Πρόεδρε, άκουσε τις συμβουλές μου για το πού πρέπει να στείλεις ποιον και δεν θα χάσεις. Με +30 βαθμούς θα ξεκινήσεις το νέο πρωτάθλημα (λόγω αγωνιστικής ανωτερότητας φυσικά). Άσε που θα μπει και στο ρεκόρ Γκίνες ο Ολυμπιακός. Θα γίνει η πρώτη ομάδα στα παγκόσμια χρονικά που θα έχει στη βασική της ενδεκάδα μόνο δανεικούς, γιατί όσους παίκτες απέκτησε με κανονική μεταγραφή θα τους έχει δώσει δανεικούς στον Εργοτέλη και τον Πλατανιά.

Μπενίτες: Η Κρουζ Αζούλ είναι συμπαθητική ομαδούλα, δεν λέω, αλλά καλύτερα να τον δώσεις σε παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο. Ο Παραγουανός θα ήταν ιδανική περίπτωση για τον Λεβαδειακό.

Σε τρεις ανατροπές του Κομπότη αν πρωταγωνιστούσε (2-1 ημίχρονο 2-4 τελικό) θα προλάβαινε να βγει πρώτος σκόρερ της Superleague, να πάρει το χρυσό παπούτσι και το χρυσό σκούφο της Λιβαδειάς. Του χρόνου με τα 40 γκολ προίκα και μια συστατική επιστολή του γείτονα του Κομπότη, τον δίνεις Ρόμα χαλαρά με 15 μύρια και τον Πουλίδο δώρο.

Καραμάνος: Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη. Του βάζεις κορδέλα, τον δίνεις στον Πλατανιά και κάνεις σχέδια για το τέλος της επόμενης χρονιάς.

Με τη μεσοεπιθετική γραμμή του Πλατανιά να βγάζει φωτιές τις 8 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ο Σάντορ ο Τόργκελε θα μπορούσε να πετύχει 25 γκολ το λιγότερο, αν είχε την τύχη να βρίσκεται στην κορυφή της κρητικής επίθεσης. Ο Καραμάνος που ξέρει λίγη περισσότερη μπάλα από τον Ούγγρο μακελάρη των διχτυών, μπορεί στην Κρήτη να γίνει ο «νέος Αλέκος Τάτσης» και να πάρει μεταγραφή με 5 μύρια στη Μπενφίκα (ομάδα που έδωσε 4 για τον Φέισα, μπορεί να δώσει 5 και για τον Φορναρόλι).

Μαρτίνες: Η πιο εύκολη επιλογή. Τον δίνεις ένα χρόνο στον Ατρόμητο για να ψηθεί. Στο τέλος της χρονιάς που θα 'χει κάνει το αγροτικό του, θα ξαναπάει δανεικός στον Εργοτέλη να κάνει και την ειδικότητα. Πρώτα ο Θεός της ΕΠΟ, σε ένα χρόνο το πολύ θα είναι και πάλι Superleague οι Κρητικοί.

Ολαϊτάν: Στη Βέροια ασυζητητί. Ένας δανεικός στη Βασίλισσα του Βορρά είναι πάντα χρήσιμος για ώρα ανάγκης. Σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος συκοφάντης και πει πάλι ψέματα ότι ο Γέρων Λαναρίσιος προφήτευσε στο ημίχρονο παιχνιδιού, ήττα της Βέροιας και over, θα είναι ο πρώτος που θα το διαψεύσει.

Και είναι βέβαιο πως ειδικά ο Ολαϊτάν τους αθλητικούς δικαστές της ΕΠΟ θα τους έπειθε στο δευτερόλεπτο. Το γεγονός ότι δεν ξέρει ελληνικά, άρα αποκλείεται να κατάλαβε τι είπε ο Λαναρίσιος, τον καθιστά αυτομάτως αξιόπιστο μάρτυρα.

Γιαννιώτας: Κομμένος και ραμμένος για τον Αστέρα Τρίπολης. Μπορεί να μην πείστηκε για την αξία του ο Σίλβα, αλλά μόλις τον δει στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη θα πάθει την πλάκα του.

Με το που θα φεύγει τρία μέτρα πίσω από τη σέντρα ο Γιαννιώτας, θα σηκώνει τη σημαία ο επόπτης και θα μένει με ανοιχτό το στόμα ο Πορτογάλος. Θα σκέφτεται ότι ο Γιαννιώτας είναι ο νέος «Σλούκυ-Λουκ» του Βαγγέλη Ιωάννου. Τρέχει πιο γρήγορα και από τη σκιά της σημαίας του βοηθού.

Κολοβός: Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχε προτεραιότητα ο Πανιώνιος, όμως τώρα τα δεδομένα άλλαξαν. Προηγείται το αδελφόν σωματείο, του αδελφού Βρέντζου, η Παναχαϊκή.

Όλοι οι σύγχρονοι μελετητές του ελληνικού ποδοσφαίρου προβλέπουν ότι φέτος η αρμάδα από την Πάτρα θα κάνει πορεία Πλατανιά προς τη Superleague. Μη σας φανεί παράξενο αν από την υπερβολική φόρα που θα έχει, δεν ανέβει απλώς Superleague, αλλά βγει απευθείας στο Europa League.

Στην πατρινή Μπαρτσελόνα ο Κολοβός θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να πείσει τον Σίλβα ότι διαθέτει όλα τα προσόντα για να ξεκινάει του χρόνου βασικός στον Πανιώνιο. Ή την Καλλονή.

Τζανδάρης: Επειδή είναι άνθρωπος του πνεύματος (του είχε αδυναμία ο πνευματικός του Άγγελου) θα ήταν ό,τι πρέπει για τη Λάρισα του Κούγια. Η ολοκλήρωση βέβαια του δανεισμού θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της σθεναρής αντίστασης του Αλέξη.

Δευτέρα ο Κούγιας θα απέκλειε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να πάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό η Λάρισα. Τρίτη θα έκανε επίθεση στον Θρύλο επειδή προσπαθεί με δόλια μέσα να εξασφαλίσει την εύνοιά του, Τετάρτη θα επαναλάμβανε ότι δεν υπάρχει θέμα Τζανδάρη, Πέμπτη θα έστελνε εξώδικο στο sdna.gr (από συνήθεια) και Παρασκευή θα ανακοίνωνε το δανεισμό του Τζανδάρη.

Γούτας: Πρόεδρε, επειδή στη γη έχουν τελειώσει όλες οι ομάδες που θα μπορούσαν να πάρουν δανεικό από τον Ολυμπιακό, δοκίμασε τον Kepler 452B, το νέο πλανήτη που βρήκε η Nasa. Και αν ανακαλύψεις ότι στο νέο πλανήτη αγωνίζεται ήδη η θυγατρική του Λεβαδειακού, μην απορήσεις. Θα το 'χε παίξει ο Κομπόταρος «γη ημίχρονο-διάστημα τελικό».!

Διαβάστε ακόμη...