Απορρίφθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για Τολόι

Σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση για τον Ράφαελ Τολόι της Σάο Πάουλο, η οποία απορρίφθηκε από το κλαμπ του Μπραζιλεράο.
Πηγή: novasports.gr
Απορρίφθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για Τολόι

Η ιστοσελίδα parana-online.br δημοσίευσε αναλυτικό ρεπορτάζ, όπου περιγράφεται αναλυτικά πρόταση των Νταμπλούχων Ελλάδας για τον Ράφαελ Τολόι της Σάο Πάουλο. Ο 24χρονος στόπερ υπήρξε διεθνής με την U20 της Βραζιλίας. Άρχισε την καριέρα του από την Γκοϊάς και βρίσκεται στη Σάο Πάουλο από το 2012. Στην Ευρώπη είχε ένα μικρό πέρασμα, λίγων συμμετοχών, στη Ρόμα το 2014.

Η Σάο Πάουλο δέχθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόταση δεκατεσσάρων εκατομμυρίων βραζιλιάνικων Ρεάλ (κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ), την οποία και απέρριψε. Οικονομικά δικαιώματα στον παίκτη η βραζιλιάνικη ομάδα έχει μόνο σε ποσοστό 10%, κάτι που σημαίνει πώς το τελικό ποσό που θα της αντιστοιχούσε θα ήταν τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ περίπου!

Όπως περιγράφεται η προσφορά έφτασε με email κι αμέσως δεν έγινε δεκτή καθώς κρίθηκε χαμηλή. Ο Τολόι έχει ύψος 1,85 μ. και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Το συμβόλαιό του με τη Σάο Πάουλο ολοκληρώνεται το 2018.

Διαβάστε ακόμη...