Συζητήθηκε η σχέση ΑΕΚ - Μελισσανίδη - ΟΠΑΠ

Από sentragoal.gr: Συζητήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του κανονισμού οργάνωσης λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και η αίτηση της Ένωσης περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών.
Πηγή: sentragoal.gr
Συζητήθηκε η σχέση ΑΕΚ - Μελισσανίδη - ΟΠΑΠ

Από πλευράς ΑΕΚ έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ, Στέργιος Γαντζούλας, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, καθώς και ο νομικός σύμβουλος της ομάδας Χάρης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του, ενώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τόνισαν, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει την παραμικρή σχέση με την μετοχική σύνθεση και τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας υποστήριξε πως: «Προς το παρόν δεν τίθεται ζήτημα για την τυπική σχέση που μπορεί να έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Επαναλαμβάνω προς το παρόν. Για τον Ολυμπιακό, αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Μελισσανίδης έχει άμεση σχέση με τον ΟΠΑΠ και για το λόγο αυτό η ΑΕΚ δεν γίνεται να συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι».

Τις επόμενες μέρες θα κατατεθούν υπομνήματα και στη συνέχεια η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα ανακοινώσει την απόφασή της.

Διαβάστε ακόμη...