Απάντηση Καραπαπά στις «καφενειακές φήμες»

Θέση στην μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών πήρε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.
Πηγή: sdna.gr
Απάντηση Καραπαπά στις «καφενειακές φήμες»

Ο Κώστας Καραπαπάς επεσήμανε πως απόψε (Τετάρτη 24/6) ο Ολυμπιακός γιορτάζει μια νέα εποχή με την συνεργασία του με την Adidas συμπληρώνοντας πως ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει και ο κόσμος της θα τον μάθει την ώρα που πρέπει.

Αναλυτικά το μήνυμα του Καραπαπά: «Επειδή πλέον ο κάθε γραφικός λέει ότι θέλει και επειδή μου είπαν ότι σε ένα ραδιόφωνο λέει κάποιος ότι το βράδυ στην εκδήλωση για τη νέα φανέλα θα είναι ο Μιραλάς, ο Ροναλντίνιο, ο Μέσι, ο Κριστιάνο και ο Τέβες, να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ τα εξής: ΑΠΟΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ σε ότι αφορά στο αθλητικό υλικό της ομάδας και αρχίζει τη συνεργασία με μια υπερδύναμη όπως η adidas! Αυτό συμβαίνει και τίποτα άλλο. Είναι κάτι που ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ το θέλαμε και το περιμέναμε χρόνια. Τα άλλα είναι καφενειακές φήμες. Η ομάδα μας είναι πολύ σοβαρή και ο σχεδιασμός προχωράει και αυτό που πρέπει θα το ακούσει ο κόσμος την ώρα που πρέπει! Απόψε γιορτάζουμε το πέρασμα στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της adidas. Στις 20:00 έξω απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, θα δούν όλοι με έναν πρωτότυπο τρόπο τη νέα ιερή ερυθρόλευκη και ριγωτή φανέλα της ομάδας μας!»

Τέλος, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη θέση του Κώστα Καραπαπά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με ρεπορτάζ που διαρρέoυν από φίλα προσκείμενα στην ΠΑΕ μέσα.

Διαβάστε ακόμη...