Στην AEK (ξανά) ο Τζιμπούρ!

Όπως αναμενόταν και ενημερωθήκατε σχετικά από το gazzetta.gr ο Ρέφικ Τζιμπούρ ήρθε στην Αθήνα και έφτασε σε συμφωνία με την ΑΕΚ (1+1 χρόνο το deal).
Πηγή: gazzetta.gr
Στην AEK (ξανά) ο Τζιμπούρ!

Η άφιξη του Τζιμπούρ στην Ελλάδα και την Αθήνα είχε έναν και μοναδικό σκοπό: να μιλήσει με την ΑΕΚ προκειμένου να τελειώσει το θέμα της επιστροφής του στη χώρα μας και στην Ένωση. Κάτι που ήθελε ο ίδιος αλλά κυρίως κάτι που επιθυμούσε σφόδρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κι αφού το deal δεν πέτυχε πέρυσι, έγινε -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- φέτος.

Ο Αλγερινός επιθετικός έκανε το καθοριστικό ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (παρουσία του αδερφού του που εκτελεί χρέη ατζέντη του) και έκλεισε σύμφωνα με όσα διαρρέονται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση για ένα συν ένα χρόνο με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν (και να ξεπερνούν) τις 250.000 ευρώ ενώ προβλέπεται και μπόνους (εφικτό) ύψους 50.000 ευρώ...

Όπως ήταν γνωστό και είχατε διαβάσει νωρίτερα αλλά και τις τελευταίες ημέρες ο Ρέφικ Τζιμπούρ ήρθε στην Ελλάδα και την Αθήνα προκειμένου να έχει τις τελικες επαφές με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Όλο το προηγούμενο διάστημα σας είχαμε ενημερώσει για την επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον Αλγερινό άσο.

Διαβάστε ακόμη...