Ξεκίνησε για ΠΑΟΚ, χωρίς Νέιμικ

Μία μέρα μετά την τέταρτη αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ, κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Άρης; ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της σειράς του «μικρού» τελικού της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κόντρα στον ΠΑΟΚ (Κυριακή 6μ.μ., κλειστό γήπεδο Πυλαίας).
Πηγή: basketplus.gr
Ξεκίνησε για ΠΑΟΚ, χωρίς Νέιμικ

Αρχικά το τεχνικό τιμ ανέλυσε στους παίκτες τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας με τη βοήθεια του βίντεο. Ακολούθησε προπόνηση και το απουσιολόγιο του Δημήτρη Πρίφτη ήταν και πάλι γεμάτο. Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος ο Άντριου Νέιμικ, ο Όγκο Αντεγκμπόγιε και ο Γιάννης Καραθανάσης.

Οι δύο τελευταίοι ως γνωστόν χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο 30χρονος σέντερ δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Άρη. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο (6/6) με μία απογευματινή προπόνηση. Νωρίτερα, στις 4:30μ.μ., ο Δημήτρης Πρίφτης και ο αρχηγός, Σπύρος Μούρτος, θα εκπροσωπήσουν τον Άρη στη συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα ενόψει της έναρξης της τελικής φάσης.

Διαβάστε ακόμη...