Προς Βαλένθια ο Ρομπέρτο!

Η υπόθεση της μετακίνησης του Ρομπέρτο φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική της ευθεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Ισπανία, οι συζητήσεις του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Πηγή: sdna.gr
Προς Βαλένθια ο Ρομπέρτο!

Ο Ρομπέρτο ακούγεται πάρα πολύ έντονα για την Ιντερ, όμως, ο Μαδριλένος πορτιέρο φαίνεται πως θα επαναπατριστεί για λογαριασμό της Βαλένθια.

Το μέλλον του 29χρονου γκολκίπερ θα αποφασιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον πολυμήχανο ατζέντη του Ζόρζε Μέντες, παράλληλα φυσικά με τον Ολυμπιακό καθώς ο Ρομπέρτο δεσμεύεται με συμβόλαιο και έχει ρήτρα buy out.

Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα μπορεί να δώσει τα χρήματα που υπάρχουν στη ρήτρα (φημολογείται πως είναι στα 8 εκατομμύρια ευρώ), τότε ο Ρομπερτο μπορεί να φύγει από τον Ολυμπιακό και έτσι επί της ουσίας να μην χρειαστεί οι ερυθρόλευκοι να εμπλακούν στη διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία, ο Ρομπέρτο βρίσκεται κοντά στη μετακίνηση του στη Βαλένθια, παρότι τα δημοσιεύματα χρίζουν ως φαβορί την Ιντερ. Μάλιστα, φήμες αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο είναι ήδη ση Βαλένθια για να μιλήσει και να γνωρίσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο θα απομένει το τελικό στάδιο των διαπραγμαύσεων και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα. Υπενθυμίζουμε πως η Βαλένθια έχει πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και είναι από τις υποψήφιες ομάδες να βρεθούν στο δρόμο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ.

Πάντως, ο Ρομπέρτο πριν από 12 ώρες ανέβασε την προσωπική του σελίδα στο facebook μια φωτογραφία του σε μια μηχανή και έγραψε κάτι σαν αποχαιρετιστήριο:

«Κάποιος είπε κάποτε ότι όλα συμβαίνουν στην ώρα τους, ότι το τέλος είναι η αρχή για κάτι καινούργιο και ότι ο χρόνος πάντα έχει δίκιο. Ας το αντιγράφουμε... Καλή εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού!

Διαβάστε ακόμη...