«Έτοιμος να τιμωρήσει τα λάθη μας ο ΠΑΟΚ»

Από sport-fm.gr: Καλύτερος από τα ματς του ΟΑΚΑ θα πρέπει να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι», ειδάλλως ο ΠΑΟΚ θα τον... τιμωρήσει, όπως δήλωσε ο Έι Τζέι Σλότερ.
Πηγή: sport-fm.gr
«Έτοιμος να τιμωρήσει τα λάθη μας ο ΠΑΟΚ»

Βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με αυτό των δύο πρώτων αγώνων της σειράς στο ΟΑΚΑ θα χρειαστεί να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει την ημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού», πάντως, πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ετοιμαζόμαστε για τον τρίτο αγώνα της ημιτελικής φάσης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε το πλεονέκτημα καθώς προηγούμαστε με 2-0 και απέχουμε μόνο μια νίκη απο τον τελικό.

Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδό του θα είναι πολύ δυνατός κι έτοιμος να τιμωρήσει τα λάθη μας. Στους αγώνες του ΟΑΚΑ είχαμε κενά διαστήματα τα οποία εκμεταλλεύθηκε ο αντίπαλος. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί από εμάς.

Ο αντίπαλός μας στην έδρα του θα είναι πιο αποφασισμένος κι εμείς οφείλουμε να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Έχουμε σεβασμό στον ΠΑΟΚ αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η προσέγγισή μας δεν αλλάζει. Εξετάζουμε ξεχωριστά κάθε αγώνα, τον αντιμετωπίζουμε ως τελικό και συγκεντρωνόμαστε στο στόχο. Πιστεύω στην ομάδα κι αισιοδοξώ».

Διαβάστε ακόμη...