Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού η Βέροια

Από sports-academies.gr: Η Βέροια ήταν η ομάδα που έμελλε να παύσει το εφετινό αήττητο του Ολυμπιακού. Η ''Βασίλισσα'' πήρε την νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με γκόλ του Ντόγου και κατέκτησε και μαθηματικά την 5η θέση στο πρωτάθλημα κάτω των 20 για τη σεζόν 2014-15
Πηγή: sports-academies.gr
Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού η Βέροια

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 16ο λεπτό με τον Στέφανο Ντόγο, ο οποίος με εκπληκτική προσπάθεια και άψογο σουτ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι, που στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Μανθάτη (είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές), πίεσαν περισσότερο στην επανάληψη και στο τελευταίο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν αλλά ο Βασιλειάδης με σωτήρια επέμβαση κράτησε το σπουδαίο τρίποντο για την ομάδα του!

O μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης της Βέροιας, Στέφανος Ντόγος, μίλησε στο ''kerkidasport'' για το τέρμα που πέτυχε και για την φετινή επιτυχημένη χρονιά της Κ20, ενώ δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στη μεγάλη ομάδα:

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Παίζαμε απέναντι στον αήττητο πρωταθλητή. Πιστεύω πως το ματς κρίθηκε στο ότι είχαμε περισσότερο πάθος και μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Περιμέναμε πως και πως αυτό το παιχνίδι για τους δικούς μας λόγους! Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, μας πίεσε 90 λεπτά, όμως εμείς ήμασταν πειθαρχημένοι στο πλάνο της ομάδας και καταφέραμε με μια πολύ όμορφη αντεπίθεση να σκοράρουμε και να φτάσουμε στη νίκη».

Για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε: «Ήταν μια όμορφη ενέργεια. Το πίστευα πριν από το παιχνίδι και το έπραξα. Είμαι πολύ χαρούμενος πρώτα για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα μου και μετά για το γκολ που πέτυχα. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να το αφιερώσω στην μητέρα μου, η οποία πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια του Θεού όλα πήγαν καλά και είναι υγιής!»

Για την φετινή επιτυχημένη σεζόν: «Φέτος όλα λειτούργησαν σωστά. Έγινε μια ομαδική προσπάθεια από εμάς, από τους προπονητές και απ' όλους όσους ήταν κοντά μας. Το επιστέγασμα ήταν το σημερινό αποτέλεσμα που ανέβασε την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Προσωπικά θα ξεκουραστώ 9-10 μέρες και μετά θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά έτσι ώστε το καλοκαίρι, μόλις ξεκινήσει η προετοιμασία, να είμαι 100% έτοιμος να διεκδικήσω μια θέση στη μεγάλη ομάδα, εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία».

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας τόνισε για το παιχνίδι:

"Θέλαμε το αήττητο. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών να μην πετύχουν αυτό το σπουδαίο ρεκόρ. Ο Ολυμπιακός όμως είναι Πρωταθλητής και αυτό που μετράει είναι πως αυτά τα παιδιά μέσα από τους 34 αγώνες βελτιώθηκαν και έκαναν βήματα στην καριέρα τους.

Είχαμε ευκαιρίες στο παιχνίδι αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το γκολ μετράει στο ποδόσφαιρο και δεν το είχαμε σ' αυτό το παιχνίδι. Πετύχαμε όμως δεκάδες μέσα στην χρονιά, σημειώνοντας ρεκόρ, και δεν πρέπει να έχουμε παράπονο".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ: Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Τούφας, Παπαγεωργίου, Καψάλης (46' Μαγγίζης), Νικολαϊδης, Ντόγος, Ξόμπλιος (65' Νταβίντ), Μεληκιώτης (80' Ναυρινιάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Ρεντζής, Τόλι, Σάλιακας, Βούρος, Καραχάλιος (35' Ανδρούτσος), Μακροστέργιος (45' Βέργος), Λάτσι, Χαντζάρας (35' Μανθάτης), Γαρεφαλάκης, Ιγνατίδης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...