Το διέκοψαν οι χούλιγκαν!

Μερικοί... ασυγκράτητοι από την εξέδρα "λέρωσαν" μια πανάξια νίκη των κοριτσιών του Ολυμπιακού, αφού πριν από τη διακοπή του τελικού πρωταθλήματος στο πόλο, οι ερυθρόλευκες ήταν μπροστά με 10-4! Αποχώρησε η Βουλιαγμένη, στον Πειραιά η κούπα.
Πηγή: sdna.gr
Το διέκοψαν οι χούλιγκαν!

Όλα ξεκίνησαν τρία λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα όταν προκλήθηκε ένταση μεταξύ του πάγκου της Βουλιαγμένης και του κόσμου.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης αποχώρησε διαμαρτυρόμενη και δεν επέστρεψε στην πισίνα για να συνεχιστεί ο αγώνας, όταν το σκορ ήταν 10-4 υπέρ του γηπεδούχου Ολυμπιακού. Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη ήταν πολύ καλύτερα και άξιζαν τη νίκη, όμως η Βουλιαγμένη επέλεξε να μην επιστρέψει στην πισίνα να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στα 3 λεπτά που απέμεναν κι έτσι ο τίτλος έμεινε στον Πειραιά με σκορ στα χαρτιά 5-0.

Οι δηλώσεις κατά τη διάρκεια της διακοπής

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Ζητήσαμε να πάνε οι πάγκοι απέναντι, μας βρίζουν μας φτύνουν, υπάρχει κόσμος που μας βρίζει από τα επίσημα. Ζητησαμε από την αρχή να πάνε οι πάγκοι απέναντι αλλά μας είπαν όταν έρχεσαι στο Παπαστράτειο πρέπει να κάθεσαι να σε βρίζουν και να σε φτύνουν».

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός διαβεβαιώσε ότι οι θέσεις των επισήμων δίπλα από τον πάγκο της Βουλιαγμένης θα εκκενωθούν προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης σημείωσε με την σειρά του: «Μίλησα με τον Κώστα (Δήμου) και μου εξήγησε τι έγινε πριν. Του εξήγησα ότι για το καλό του αθλήματος καλό θα ήταν να τελειώσει το παιχνίδι. Δεχόμαστε κι εμείς προκλήσεις στην Βουλιαγμένη δεν είναι το ίδιο βέβαια αλλά το παιχνίδι πρέπει να τελειώσει».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...