«Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ θα κρίνουν την πρωτιά»

Ιδανικό ξεκίνημα έχει κάνει στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός με δύο νίκες, ωστόσο ο Νάνο επισήμανε πως στα ματς με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί η πρώτη θέση.
Πηγή: difernews.gr
«Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ θα κρίνουν την πρωτιά»

Ο Ισπανός μπακ των «πράσινων» επισήμανε πως η ομάδα του έχει ξεκινήσει καλά, αλλά τα δύο επόμενα ματς θα κρίνουν το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάνο:

Για την εμφάνιση και τη νίκη: «Νομίζω πως κάναμε καλή εμφάνιση και αυτό δίνει εμπιστοσύνη στην ομάδα για τη συνέχεια και το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για το πως περίμενε τον Ατρόμητο: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος θα είχε πολλούς ποδοσφαιριστές στην άμυνα. Παίξαμε με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και ήταν σημαντικό να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, δίχως εμείς να πιεστούμε».

Για το αν είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός για την πρώτη θέση: «Νομίζω πως αυτή η νίκη μας δίνει ένα βαθμολογικό «μαξιλάρι» ασφαλείας, προς το παρόν, αλλά το ματς στην Τούμπα, θα είναι πολύ δύσκολο και έτσι ακόμα δεν είναι τίποτα τελεσίδικο».

Για το αν έρθει νίκη στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να βλέπει με αξιώσεις τη συνέχεια: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι η νίκη και μετά τα υπόλοιπα. Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα κρίνουν τη συνέχεια και θα κρίνουν το αποτέλεσμα».

Παρόλο που η ομάδα έχει δώσει πολλά παιχνίδια, έχει μια φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με τους αντιπάλους: «Νομίζω πως όλοι στην ομάδα και στη συνείδησή μας ξέρουμε πως πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση και η καλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, παίζει μεγάλο ρόλο και φαίνεται και επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και η όρεξη που δείχνουμε».

Διαβάστε ακόμη...