Τετραετής «καμπάνα» ενόψει για Ράτζεν!

Με αποκλεισμό τεσσάρων ετών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα κινδυνεύει ο Νίκολα Ράτζεν, καθώς και το δεύτεροι δείγμα που είχε δώσει βγήκε θετικό σε χρήση κοκαϊνης.
Πηγή: sentragoal.gr
Τετραετής «καμπάνα» ενόψει για Ράτζεν!

Ο σπουδαίος Σέρβος πολίστας είχε υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ τον περασμένο Φεβρουάριο, έπειτα από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Ισπανία. Τα αποτελέσματα του πρώτου δείγματος είχαν βρεθεί θετικά σε χρήση κοκαϊνης.

Η ομοσπονδία της Σερβία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο διεθνής πολίστας, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε σε ορισμένα παιχνίδια με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, κυρίως στο Championw League, βρέθηκε θετικός στη συγκεκριμένη ουσία και πλέον εκείνο που περιμένουμε να δούμε είναι το ύψος της τιμωρίας του.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς μπορεί να τιμωρηθεί από δύο μέχρι τέσσερα χρόνια. Πάντως, ήδη στη Σερβία αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να τιμωρηθεί με το μέγιστο της ποινής.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ράτζεν είναι ήδη 30 χρονών και μια ενδεχόμενη τετραετή ποινή είναι πιθανό να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη...