Τα καλύτερα του Βαγγέλη Ιωάννου (vids)

Το Final Four ολοκληρώθηκε και ο εκφωνητής της καρδιάς μας, Βαγγέλης Ιωάννου έδωσε ρεσιτάλ στο τριήμερο στη Μαδρίτη και το SDNA σας θυμίζει τις επικές ατάκες του....
Πηγή: sdna.gr
Τα καλύτερα του Βαγγέλη Ιωάννου (vids)

Ο αγαπημένος Έλληνας σπορκάστερ μετέδωσε για τη ΝΕΡΙΤ τον ημιτελικό και τον τελικό του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να γίνει trend με τις ατάκες του κατά την ώρα του αγώνα.

Στο παιχνίδι της Παρασκευής ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Ιωάννου... φόρτσαρε στο τέλος και αφού οι ερυθρόλευκοι φάνηκε πως γυρίζουν το ματς!

Τρία λεπτά πριν το τέλος οι Ρώσοι έκαναν ένα λάθος και ο Ελληνας δημοσιογράφος είδε το μέλλον: «Λες; Λες να το ξαναδούμε;» αναρωτήθηκε και έπεσε μέσα βρίσκοντας τον εαυτό του στο καλάθι του Σλούκα.

«Ναι, ο Σλούκι Λουκ που σουτάρει και πασάρει πιο γρήγορα από τη σκιά του, φέρνει το ματς στον πόντο», αναφώνησε και όλοι ήξεραν τι θα επακολουθήσει. «Τι άλλο θα δούμε από αυτή την ομάδα; Η θρυλική ομάδα του Πειραιά δεν παίζει απόψε μόνο για το έμβλημά της. Παίζει για την Ελλάδα. Όπως γράφει το σύνθημα στα παπούτσια του Πρίντεζη: "Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την Ελλάδα"», ήταν η συνέχεια της μετάδοσης του κορυφαίου σπορτκάστερ.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Βασίλης Σπανούλης πήρε το όπλο του και αφού έκανε το 63-64 η φωνή που ακούστηκε από τα μικρόφωνα της ΝΕΡΙΤ ήταν: «Ναιιιιιιιι. Ναι ο Kill Bill. Ναι ο Ολυμπιακός. 63-64. Αποσβολωμένοι οι Ρώσοι καλούν τάιμ άουτ. Ναι, ο Kill Bill στη λήξη του χρόνου. Ένας απίστευτος, διαστημικός Σπανούλης την κρίσιμη ώρα. Ο χειρότερος Σπανούλης όλων των εποχών, όλης της καριέρας του για 37,5 λεπτά, είναι ο καλύτερος το κρίσιμο σημείο».

Ομως, η καλύτερη ατάκα αλά προέδρου του Εδεσσαϊκού ήταν 38 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιτελικού, λέγοντας: «Φάουλ σταματάει το παιχνίδι, α όχι λάθος, πρόβλημα στο ρολόι διορθώνω. Υπάρχει τάιμ άουτ, για καλό και για κακό μένουμε εδώ. Όχι πάμε γρήγορα σε διαφημίσεις».

Ο Βαγγέλης Ιωάννου έδωσε... ρέστα στο τρίποντο του αρχηγού του Ολυμπιακού που έκανε το 66-69 φωνάζοντας από τη Μαδρίτη για να ακουστεί στην Ελλάδα: «Σπανούλης, 5... 4... δοκιμάζει σουτ τριών πόντων ναααααααααααιιιιι, ο Kill Bill σκοράρει και πάλι με το χέρι του Θεού, φάουλ από τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Αυτός, αυτός θα του δώσει την πρόκριση. Ποιος; Ποιος; Ποιος; Ο Σπανούλης ο Θεός».

Έξι δευτερόλεπτα πριν την πρόκριση των Πειραιωτών ο Κώστας Σλούκας κερδίζει φάουλ και είναι έτοιμος να εκτελέσει δύο βολές με το σκορ να είναι 68-69. Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού βάζει την πρώτη και από την τηλεόραση ακούγεται: «Άλαλα τα χείλη των ασεβών. Δεν νομίζω ότι είναι ασεβείς οι Ρώσοι απλά δεν πιστεύουν αυτό που τους ξανασυμβαίνει».

Στον τελικό ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη χάνοντας πάρα πολλές ελεύθερες βολές και 1:28 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου ο Γιώργος Πρίντεζης ευστοχεί στην πρώτη του βολή κάνοντας το 49-44 και ο Ιωάννου αναφωνεί: «Επιτέλους, επιτέλους»!

Στο τέλος και αφού έχει κριθεί ο νικητής ο κορυφαίος σπορκάστερ είπε: «Ο Ολυμπιακός πάλεψε. Ο Ολυμπιακός είναι άξιος συγχαρητηρίων. Μόνο περηφάνια για αυτή την ομάδα!».

Ρεσιτάλ, όμως, ο εκφωνητής της καρδιάς μας έδωσε και μετά τη διάρκεια του αγώνα όταν κατέβηκε στο παρκέ για να πάρει συνέντευξη από τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Γυρνάει, λοιπόν στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και λέει: «Και τώρα πάμε στον Γιώργο Αγγελόπουλο» για να τον διορθώσει ευγενικά ο πρόεδρος, λέγοντας «ο Παναγιώτης είμαι» με τον Βαγγέλη να απαντά: «Σωστά»!

Ομως, δεν έμεινε στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μετά το τέλος του τελικού πήρε συνέντευξη από τον Τζέισι Κάρολ αναφέροντας του στα... αγγλικά: «You are a rhythm player»...

Διαβάστε ακόμη...