Ανατροπή σε ΟΦΗ;

Το απόγευμα της Δευτέρας, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του ΟΦΗ, με την φημολογία περί υποψήφιων επενδυτών στην ομάδα να είναι ικανή να ανατρέψει μέχρι και την τωρινή κατάσταση ου θέλει την ομάδα του Ηρακλείου να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιλογή της Γ΄Εθνικής για την επόμενη μέρα...
Πηγή: thessports.gr
Ανατροπή σε ΟΦΗ;

Όπως σημειώνει gentikoule.gr: "Δίχως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό όνομα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές του γκρουπ των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ είναι στην κορύφωση τους.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ότι το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει ο «τρίτος πόλος» είναι δεδομένο ενώ ανάλογα από τις επαφές των τελευταίων ημερών δεν αποκλείεται να υπάρξει και προσχώρηση του Μανώλη Παπακαλιάτη σε αυτήν την πλευρά.
Αυτήν την στιγμή όλα είναι δεδομένα ωστόσο είναι σίγουρο ότι δείχνει να υπάρχει ένα φως στο τέλος του τούνελ και μένει να φανεί το απόγευμα της Δευτέρας κατά πόσο λαμπερό και φωτεινό θα είναι..."

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...