Ανακοίνωση-απάντηση των «Φενταγίν» για το πανό

Για τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής και το πανό που αναρτήθηκε στη Θύρα 7 του γηπέδου του Περιστερίου στο Ατρόμητος – Πανιώνιος, τοποθετήθηκαν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου, οι «Φενταγίν».
Πηγή: sdna.gr
Ανακοίνωση-απάντηση των «Φενταγίν» για το πανό

Μέσω αυτής απαντούν σε όσους τους κατηγόρησαν και τονίζουν ότι η απόλυτη προτεραιότητά τους είναι η προστασία της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «Φενταγίν»:

«Υπάρχουν στιγμές που πραγματικά δεν ξέρεις ποιο συναίσθημα πρέπει να σε διακατέχει... Η οργή; Ο θυμός; Η απόγοήτευση; Η στενοχώρια; Η το γέλιο για όλες αυτές τις μίζερες και παράλογες καταστάσεις που διαδραματίζονται στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Στο προχτεσινό παιχνίδι κόντρα στον πανιώνιο γίναμε μάρτυρες για ακόμα μία φορά της ΑΔΙΚΙΑΣ,της ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ και της ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ...

ΑΔΙΚΙΑ καθώς είδαμε το παιχνίδι να διακόπτεται για την ανάρτηση ενός πανό το οποίο έγραφε «αγώνες στημένοι,παίχτες-πρόεδροι-διαιτητές μπλεγμένοι. Μας χαλάτε τις ζωές θα σας καταστρέψουμε τις ζωές». Ακόμα προσπαθούμε να αντιληφθούμε με ποια λογική το συγκεκριμένο μήνυμα θεωρήθηκε προσβλητικό και διακόπηκε το παιχνίδι την ίδια στιγμή που σε καθημερινή βάση όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και οι αρχές ασχολούνται με την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν έχει τέλος.

ΟΚ δεν θα ασχοληθούμε με άλλα γήπεδα ούτε θα κάνουμε υποθέσεις για το τι θα γινόταν εάν συνέβαινε το ίδιο σε κάποιο από τα γήπεδα των «μεγάλων» διότι θα κατηγορηθούμε σαν κομπλεξικοί αν και αληθινοί πέρα ως πέρα. Όμως ο ξεπεσμός είναι τόσο μεγάλος που έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις,η μπόχα έχει μπουχτίσει τον κόσμο ο οποίος μαζικά εγκαταλείπει το γήπεδο... και στο αντίποδα; Ένας ανάξιος και άσχετος με το αντικείμενο υφυπουργός αθλητισμού που προσπαθεί,ούτε καν να καθαρίσει το τοπίο,απλά να καταλάβει το μέγεθος του παρακράτους.

Κάποιοι είπαν αλλά και διέδωσαν ανεπιτυχώς πως το μήνυμα ήταν απειλητικό. Απειλητικό προς ποιους; Προς αυτούς που παίζουν κυριολεκτικά παιχνίδια πάνω στις πλάτες μας με σκοπό μόνο και μόνο το προσωπικό τους συμφέρον; Την ίδια στιγμή που πληρώνουμε πανάκριβα εισιτήρια και μόνο μπάλα δεν βλέπουμε; Που παρακολουθούμαστε 90 λεπτά από τους μπάτσους με κάμερες αλλά και τεχνολογικά μέσα, λες και είμαστε στο Γκουαντάναμο; Που δεχόμαστε την αστυνομική και χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές βία; Που ζούμε στην μοναδική χώρα της Ευρώπης που δεν μπορούμε να δούμε την ομάδα μας εκτός έδρας και κάτω από τις στοιχειώδεις ανθρώπινες αξίες; Το σχέδιο όμως είναι καλά στημένο το μπαλάκι πέφτει και πάλι στους οπαδούς, οι οποίοι σύμφωνα με κάποιους και εντελώς τυχαία παράγοντες, ΜΜΕ και κρατικές αρχές, ευθύνονται για τα άδεια γήπεδα.

Είναι γεγονός πλέον και κανείς δεν μας πείθει,το είδαμε να επαναλαμβάνεται προχτές, με την διακοπή και κατ' επέκταση την τιμωρία ακόμα και την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα πολλοί ήταν αυτοί που είπαν τι κάνουν τα κωλόπαιδα; Και εδώ έρχεται η σειρά της ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, μιας προκατάληψης που κρατάει χρόνια και έχει να κάνει με κολλημένα και καθοδηγούμενα μυαλά. Ανθρωπάκια που μιλάνε για πρεζόνια, χουλιγκάνους, εμπόρους ναρκωτικών και ένα σωρό ακόμα αυθαίρετες απόψεις οι οποίες έχουν καταρρεύσει χρόνια τώρα και ειδικά στις τάξεις του οπαδικού κινήματος στην ομάδας μας και αυτό το γνωρίζουν όσοι πραγματικά ασχολούνται με το σύλλογο ανιδιοτελώς πέρα από συμφέροντα και αναμασημένες απόψεις που διοχετεύονται εντέχνως για να απόπροσανατολίσουν τον κόσμο από την πραγματική αιτία του προβλήματος.

Όλα αυτά λοιπόν μαζί έρχονται όμορφα-όμορφα να συνθέσουν την ΠΑΡΑΝΟΙΑ που επικρατεί αυτήν την στιγμή στην ομάδα μας και όχι μόνο πιστεύουμε, από τους παράγοντες μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Είναι δυνατόν ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ομάδας,οι FENTAGIN να επιδιώκουν το κακό της ομάδας έστω και από αφέλεια; Πως γίνεται αυτό όταν στα 35 χρόνια ιστορίας αυτής της ιδέας αποτελούμε τον κυριότερο και τον πιο σταθερό παράγοντα της ομάδας; Ξεχνάτε τόσο εύκολα τα χιλιάδες χιλιόμετρα, το αίμα και τις ζωές που έχασαν κάποιοι για αυτό που λέγεται ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ξεχνάτε ποιος ανέβασε την ομάδα από την τέταρτη στην τρίτη κατηγορία το 1987 και άλλα πολλά; Τολμάτε και αμφισβητείτε τον τρόπο που στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας;

Σας δηλώνουμε κατηγορηματικά για πρώτη και τελευταία φορά, από τον πρώτο παράγοντα έως και τον τελευταίο φίλαθλο που πλαισιώνει αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, πως η προστασία της ομάδας ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ είναι το πρώτο μας μέλημα με όποιο κόστος και αν έχει αυτό. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε μέσα στο σπίτι μας και ειδικά στο κομμάτι της κερκίδας που καθόμαστε δεν λογοκρίνεται και δεν περιορίζεται σε κανένα σενάριο και καμία υπόθεση.

Υγ1: Και επειδή πραγματικά αγαπάμε την ομάδα σας τονίζουμε για πολλοστή φορά φέτος πως εμείς θα μιλήσουμε μόνο στο τέλος της χρονιάς εκεί που θα κριθούν όλα και όλοι και να δούμε ποιος θα μπορεί να κοιτάει ψηλά

Υγ2: Για όσους δεν το ξέρουν η όσοι στην πορεία το ξέχασαν, τους υπενθυμίζουμε πως το σημαντικότερο πράμα για έναν ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗ είναι η αξιοπρέπεια, καλό είναι να μην παίζει κανείς με αυτήν...»

Διαβάστε ακόμη...