Η... μη απάντηση του Σίλντενφελντ μεταφράζεται σε «όχι»

Αρχίζει να φαίνεται η... φωτιά πίσω από τον καπνό που έχει απλωθεί εδώ και περίπου έναν μήνα, γύρω από την υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ.
Πηγή: ethnos.gr
Η... μη απάντηση του Σίλντενφελντ μεταφράζεται σε «όχι»

Οι ψίθυροι και οι φήμες περί προτίμησης του Κροάτη αμυντικού στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ παίρνουν πραγματική μορφή, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, και η... μη απάντησή του στον ΠΑΟ, στο ραντεβού της Πέμπτης με τους Φύσσα, Βόκολο, μεταφράζεται σε «όχι» στην προσφορά των «πράσινων»...

Λίγες ώρες μετά την αποτυχημένη προσπάθεια των επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού» να βρουν τη «χρυσή τομή» (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφορά που ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ) στις συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίχτη, ο 30χρονος διεθνής φέρεται να ενημέρωσε τον ισχυρό άνδρα της Ντιναμό, Ζντράβκο Μάμιτς (προφανώς έπεισε ή αγνόησε τις επιφυλάξεις του αδελφού του Ζόραν, προπονητή της ομάδας, για την αναγκαιότητα της επιστροφής του Σίφο...), για το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό... Ταυτόχρονα άνοιξε ο δρόμος για να ανταμώσουν ξανά οι δύο πλευρές, με τον ποδοσφαιριστή να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόταση της Ντιναμό, η οποία αγγίζει τις 550.000 ευρώ ετησίως!

Ο Σίλντενφελντ θα είναι σήμερα (7.30 μ.μ., Novasports 1) στο βασικό σχήμα του ΠΑΟ -σε αντίθεση με τον Μπεργκ και τους τιμωρημένους Ταυλαρίδη, Μπούρμπο-, κάτι που αναμένεται να γίνει και στα υπόλοιπα παιχνίδια, όμως οι «πράσινοι» βρίσκονται από χθες σε διαδικασία αναζήτησης άλλου στόπερ, στην ξένη αγορά, με τα χαρακτηριστικά του Κροάτη...

Δύο μήνες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις άδειες εξέδρες στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα, οι πόρτες της «Λεωφόρου» ανοίγουν ξανά για τους φίλους της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμη...