Κουκ: «Πρόκριση στη Θεσσαλονίκη»

Στους λόγους που έφεραν την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στο τέταρτο παιχνίδι των ημιτελικών της Volleyleague, αναφέρθηκε ο Μπράιαν Κουκ, μιλώντας στο sport-fm.gr.
Πηγή: sport-fm.gr
Κουκ: «Πρόκριση στη Θεσσαλονίκη»

Ο Αμερικανός ακραίος των «πρασίνων» αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ η απώλεια του δευτέρου σετ, εκεί που οι πράσινοι αν και είχαν τα ηνία από την αρχή λύγισαν στο τέλος, ενώ στάθηκε και στον παράγοντα κούραση, που κατέβαλε στο τέλος την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ταυτόχρονα ο 23χρονος άσσος του «τριφυλλιού» έστειλε το μήνυμα ενόψει του πέμπτου ματς που θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να συγκεντρωθεί, να ανακάμψει και να διεκδικήσει εκτός έδρας την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπράιαν Κουκ

«Στο πρώτο σετ παλέψαμε όσο μπορούσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο σετ μπήκαμε δυνατά, πήραμε ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε όπως θα έπρεπε. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε εμείς το δεύτερο σετ, αλλά χάσαμε αρκετούς εύκολους πόντους στο τέλος και δεν τα καταφέραμε.

Εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι, μιας και στο τρίτο σετ μας βγήκε η κούραση από την προσπάθεια και γνωρίσαμε εύκολα την ήττα. Πλέον καλούμαστε να ανακάμψουμε μέχρι το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε εκεί την πρόκριση στον τελικό».

Διαβάστε ακόμη...