«Να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Κυριάκος Ανδρεόπουλος και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

« Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα όμως εμείς θα κοιτάξουμε την δουλειά μας. Δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή ακόμα και θέλουμε τους βαθμούς. Είτε πάρουμε ισοπαλία είτε νίκη θα είμαστε χαρούμενοι».

Για το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στη Τούμπα:

«Είχαμε κάνει καλό παιχνίδι και νομίζω στην λεπτομέρεια δεν πήραμε βαθμό με το δοκάρι στο τέλος».

Για την έδρα της Κέρκυρας:

«Μέσα στην έδρα μας φέτος είμαστε πολύ δυνατοί και παίζουμε τάχιστο ποδόσφαιρο. Έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα και για αυτό έχουμε τους βαθμούς που έχουμε μέχρι στιγμής».

Για την φετινή πορεία της Κέρκυρας:

«Έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια φέτος. Έχουμε έναν κορμό από πέρυσι, τα καινούρια παιδιά βοηθάνε πολύ και αυτό είναι το κλειδί για την κατηγορία. Θέλουμε ακόμα έναν – δύο βαθμούς για να είμαστε σίγουροι και τότε θα μπορούμε να μιλάμε άνετα».

Για την κόντρα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού:

«Είναι δύο ισοδύναμες ομάδες. Νομίζω πως θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια στα πλέι οφ το ποιος θα βγει δεύτερος. Ο ΠΑΟΚ νομίζω πως θα καταφέρει να βγει δεύτερος στην κανονική διάρκεια».

Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας. Έχει προβλήματα στην άμυνα και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις. Πρέπει να χτυπήσουμε στην μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα όπου έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ».

Για το συμβόλαιο του:

«Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο του 2016».

Διαβάστε ακόμη...