Ουμπίντες για δυο ακόμη χρόνια

Παίκτης του Ατρομήτου για άλλα δύο χρόνια θα είναι ο Χαβιέρ Ούμπιντες.
Πηγή: thessports.gr
Ουμπίντες για δυο ακόμη χρόνια

Ο Αργεντινός μέσος θα φοράει την φανέλα των Περιστεριωτών καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο "μάγος" θα συνεχίσει να κρύβει την «στρογγυλή θεά» για δύο ακόμη χρόνια! Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Χαβιέρ Ούμπιντες θα συνεχίσει «χέρι – χέρι» με το αστέρι μέχρι το 2017!.

Σήμερα το μεσημέρι, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου που είχε ισχύ έως τον ερχόμενο Ιούνιο, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αδαμάντινος σε ήθος ο Χαβιέρ Ούμπιντες έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στην ομάδα μας με το περίτεχνο παιχνίδι του που μετουσιώνεται σε γκολ αλλά και με μπαλιές-ασίστ που τον έχουν κατατάξει μεταξύ των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την περσινή σεζόν φόρεσε αγωνίστηκε συνολικά σε 46 αγώνες εκ των οποίων οι 39 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (8 γκολ), οι 5 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας και οι 2 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος, αν και ξεκίνησε με έναν τραυματισμό που του στέρησε τη δυνατότητα συμμετοχές στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος (7 γκολ) και σε 3 παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδας».

Διαβάστε ακόμη...