Μέχρι τέλους!

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να μην δώσουν το παρών ούτε και στο επόμενο-κρίσιμο για τα τηλεοπτικά- Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ!
Πηγή: gazzetta.gr
Μέχρι τέλους!

Η αποχή στο πρόσφατο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ, όπου είχε σαν βασικό θέμα την ανανέωση της τηλεοπτικής συμφωνίας με την Forthnet, ήταν μόνο η αρχή για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» μετά τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό Δ.Σ και την επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου, «βράζουν» με τον πρόεδρο του συναιτερισμού, Γιώργο Μποροβήλο, καθώς θεωρούν πως ο τρόπος που χειρίστηκε το περιστατικό δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο που καλείται να ηγηθεί της διοργανώτριας αρχής.

Έτσι, λοιπόν, κανένας παράγοντας του «τριφυλλιού» δεν πρόκειται να δώσει το παρών στην νέα συνεδρίαση που θα λάβει χώρα την 1η Απριλίου. Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι το τέλος και να μην υποχωρήσει ούτε βήμα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει μέρος στην συζήτηση για τα τηλεοπτικά, εκτός και αν αλλάξουν θεαματικά τα υπάρχοντα δεδομένα. Εξάλλου σε καμία περίπτωση δεν «καίγεται» να ανανεώσει με την NOVA και με τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οδεύει σε απόλυτη ρήξη με τον συναιτερισμό. Έναν συναιτερισμό που «ζει και αναπνέει» από την κεντρική διαχείριση και μια πιθανή αποχώρηση του Παναθηναϊκού θα έβαζε... φωτιά στο εσωτερικό του!

 

Διαβάστε ακόμη...