Τα εισιτήρια του Πανθρακικός - ΠΑΟΚ

Από σήμερα Παρασκευή είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια του αγώνα Πανθρακικού - ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Κομοτηνής.
Πηγή: novasports.gr
Τα εισιτήρια του Πανθρακικός - ΠΑΟΚ

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι από την Παρασκευή 20/03 τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 19:30, μεταξύ του Πανθρακικού και του ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Η διάθεση πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 09:00 - 14:00 και το απόγευμα 18:30 - 20:30. Επίσης κατά την μέρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και από τις 11:30 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 20 ?

Θύρα 2: 15 ?

Θύρα 6 (φιλοξενούμενοι): 15 ?

Θύρα 7 (VIP): 30 ?

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία».

Διαβάστε ακόμη...