«Πέσιμο» Τσουκαλά στη δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ!

Ένα ασυνήθιστο και μαζί δυσάρεστο περιστατικό, που δεν συνάδει με το ευρωπαϊκό προφίλ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, συνέβη στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με τη Φενέρ στο ΣΕΦ. Το SDNA έχει το θέμα...
Πηγή: sdna.gr
«Πέσιμο» Τσουκαλά στη δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ!

Η αλήθεια είναι πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον -σε υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα- τρόπο λειτουργίας της, δεν είχε δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα, επιτρέποντας σε οπαδούς να ...σουλατσάρουν ελεύθεροι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ. Το βράδυ της Παρασκευής, όμως, γίναμε μάρτυρες της εξαίρεσης του επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Ο ...τηλεοπτικός σταρ των οπαδών του Ολυμπιακού, Τάκης Τσουκαλάς, όχι μόνο βρέθηκε στο χώρο δίπλα στους πάγκους, έξω από τη φυσούνα του ΣΕΦ, αλλά έκανε και τα δικά του. Την ώρα που η ρεπόρτερ της ΝΕΡΙΤ, Κατερίνα Αναστασοπούλου, έπαιρνε μίνι τηλεοπτική συνέντευξη από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο ημίχρονο του αγώνα, σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα της Ευρωλίγκα, ο Τσουκαλάς προχώρησε σε άγριο «πέσιμο» εναντίον της, με ύβρεις και χειρονομίες, σοκάροντας όσους παρακολούθησαν το γεγονός.

Αιτία; Από τα συμφραζόμενα καταλάβαμε πως το «έγκλημα» της δημοσιογράφου ήταν ...ότι έκανε τη δουλειά της, παίρνοντας συνέντευξη από τον Ομπράντοβιτς, έναν προπονητή που -για προφανείς λόγους- δεν είναι αρεστός στην ερυθρόλευκη εξέδρα και στον πλέον διάσημο εκφραστή της, ο οποίος απομακρύνθηκε με την επέμβασης ανθρώπων της εταιρίας σεκιούριτι του γηπέδου.

Tο συγκεκριμένο «σκηνικό» ήταν ασφαλώς ένα πλήγμα στο ευρωπαϊκό προφίλ που επί χρόνια χτίζουν με κόπο και έξοδα οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Ασφαλώς, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, πάντα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα, δεν πρόκειται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και θα λάβει μέτρα προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά και στο μέλλον...

Διαβάστε ακόμη...