Ο Κολοβός έπιασε τον... σταυρό και το πέναλτι (vids)

Δύο βουτιές για... Όσκαρ έκανε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή ο Δημήτρης Κολοβός! Ο επιθετικός του Πανιωνίου, όμως, όχι μόνο δεν έχει δει την κίτρινη κάρτα, αλλά πήρε και... μπόνους ένα πέναλτι!
Πηγή: sdna.gr
Ο Κολοβός έπιασε τον... σταυρό και το πέναλτι (vids)

Ήταν το 18' της αναμέτρησης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας, όταν ο Στέφανος Μαντάκης είδε πέναλτι σε βουτιά του Κολοβού. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το ριπλέι ο επιθετικός του Πανιωνίου έχει αρχίσει να πέφτει πριν πάει πάνω του ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

Βέβαια, ο διαιτητής δίχως κανένα δισταγμό έδωσε πέναλτι και έδωσε τη δυνατότητα στους «κυανέρυθρους» να πάρουν το προβάδισμα.

Στο 72' ο Δημήτρης Κολοβός ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε μία ακόμα φάση, αφού... βούτηξε για τον σταυρό! Θέλοντας να κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου έκανε μία βουτιά για Όσκαρ! Τουλάχιστον αυτήν τη φορά δεν ξεγέλασε τον διαιτητή, αν και κάλλιστα ο ρέφερι της αναμέτρησης Στέφανος Μαντάκης θα μπορούσε να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Στο 80' της αναμέτρησης ο "Κολοβός" ξαναχτύπησε! Ούτε σε αυτήν την περίπτωση βγήκε κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή!

Διαβάστε ακόμη...