Τελικός στο ΟΑΚΑ, μετά από κλήρωση!

Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Πατρών στις 5 Απριλίου όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Ο ορισμός της έδρας του τελικού έγινε μέσω κλήρωσης!
Πηγή: sdna.gr
Τελικός στο ΟΑΚΑ, μετά από κλήρωση!

Ύστερα από διαβουλεύσεις, συζητήσεις και συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων και των ανθρώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η ΕΟΚ όρισε ως έδρα του τελικού το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων μέσω... κλήρωσης! Κι όμως... Ο Παναθηναϊκός πρότεινε το ΟΑΚΑ, ο Απόλλων το «Δ. Τόφαλος» και η ομοσπονδία το ΚΓ «Δύο Αοράκια».

Λύση δεν βρισκόταν με τίποτα και πραγματοποιήθηκε κλήρωση με το χαρτάκι που επιλέχθηκε να υποδεικνύει το ΟΑΚΑ!

Η ώρα του τελικού δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα και θα αποφασιστεί έπειτα από συνεννοήση με την NOVA που θα μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι.

Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά ύστερα από οκτώ χρόνια (από το 2007 και το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών 2015, στις 5 Απριλίου.

Οι εκπρόσωποι του Απόλλωνα Πάτρας και του Παναθηναϊκού, των ομάδων που διεκδικούν το τρόπαιο, είχαν συνάντηση σήμερα στην ΕΟΚ. Ο Απόλλωνας πρότεινε το ΚΓ «Δ. Τόφαλος» για τη διεξαγωγή του τελικού, ο Παναθηναϊκός το ΟΑΚΑ. Με τη διαφωνία δεδομένη η ΕΟΚ πρότεινε να διεξαχθεί ο αγώνας στο ΚΓ «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς το ΣΕΦ είχε αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας. Οι δύο ομάδες έδειξαν αρνητικές στη διεξαγωγή του τελικού στο Ηράκλειο και έτσι πραγματοποιήθηκε κλήρωση ανάμεσα στο «Δ. Τόφαλος» και το ΟΑΚΑ με το... χαρτάκι που επιλέχθηκε να υποδεικνύει το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων».

Διαβάστε ακόμη...