Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μαρινάκη-Αλαφούζου

Από sdna.gr: Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 8 η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο, στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή, που πρώτο σας αποκάλυψε το SDNA. Οι δύο άνδρες έφυγαν από «πίσω» πόρτα ώστε να μην πέσουν πάνω σε φωτογράφους και δημοσιογράφους!
Πηγή: sdna.gr
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μαρινάκη-Αλαφούζου

Μετά την «ειρηνευτική διαδικασία» της Δευτέρας, στο δεύτερο μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague, όπου αποφασίστηκαν ομόφωνα τα «νέα» μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας, με σκοπό την άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ο υφυπουργός Αθλητισμού πήρε πρωτοβουλία να καλέσει στο γραφείο του, τους δύο ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του κ. Κοντονή και οι δύο άνδρες τα είπαν τετ α τετ στο γραφείο του υπουργού, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να έχουμε πρωτάθλημα πάλι την Κυριακή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του SDNA, όλα δείχνουν εκτόνωση και αποδοχή από πλευράς Πολιτείας της «καλής θέλησης» που έδειξαν τη Δευτέρα οι Μαρινάκης-Αλαφούζος στο ΔΣ της διοργανώτριας, κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι αύριο Τετάρτη 4 Μαρτίου θα ανακοινωθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.

Η συνάντηση κράτησε κάτι περισσότερο από 1,5 ώρα.

Διαβάστε ακόμη...