Νέο σόου Θεοδωρίδη!

«Μείον 13 βαθμούς έπρεπε να επιβληθούν στον Παναθηναϊκό και να κλείσει αυτό το γήπεδο επ'αόριστον», «κυνηγούσαν με τα βλήματα εμένα και τον κ. Μαρινάκη»,
Πηγή: thessports.gr
Νέο σόου Θεοδωρίδη!

«βάλανε το πανό για να μπορέσουν να ανοίξουν την πόρτα», «ποιος Σισέ; Εδώ ο άνθρωπος φορούσε φούστες!».

Δεν τα λέμε εμείς... Είναι ΜΟΝΟ μερικές από τις ατάκες του Σάββα Θεοδωρίδη που φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action 24. Τα υπόλοιπα παρακάτω...

Για το ντέρμπι: «Όταν μπαίνεις με κανόνια, δεν μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα. Στην Ευρώπη συζητούνται ευρύτατα οι εγκληματικές ενέργειες που έγιναν.

Τον Κασάμι τον έχουν τρελάνει από την Ελβετία για να φύγει μετά από όσα έγιναν. Στο Καραϊσκάκη παίρνουμε συγχαρητήρια από όλους για την φιλοξενία μας. Μείον 13 βαθμούς έπρεπε να επιβληθούν στον Παναθηναϊκό και να κλείσει αυτό το γήπεδο επ'αόριστον. Μετά από την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Ολοι λένε ότι τα επεισόδια ήταν προμελετημένα.

Όλα όσα κάναμε εμείς ήταν μέσα στους κανονισμούς. Επιτρέπεται και ο πρόεδρος μας και ο προπονητής να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Κινδυνεύσαμε θανάσιμα. Κυνηγούσαν με τα βλήματα εμένα και τον κ. Μαρινάκη. Μπήκαμε μέσα για να δείξουμε στους παίκτες μας ότι δεν πρέπει να φοβούνται.

Οι ξένοι με τα ζόρι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουν. Είχαν φοβηθεί από αυτά που είχαν γίνει».


Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο Αλαφούζος στην Κρήτη με τον ΟΦΗ γιατί πήγε και έκατσε και χασκογελούσε; Υπήρχαν στην Λεωφόρο 16.000 άτομα αχαρακτήριστοι εναντίον 40 ατόμων της αποστολής μας, που πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».


Είπε ακόμη: «Μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα τους είχα πει τι θα συνέβαινε. Και για το πανό που θα έβαζαν. Την Κυριακή το πρωϊ, πριν από τον αγώνα, τους είπα ότι η Θύρα 13 θα έχει ανοικτή την πόρτα. Βάλανε το πανό για να μπορέσουν να ανοίξουν την πόρτα.

Ποιοι κάνανε τον έλεγχο; Είχαν ενημερωθεί από πριν ότι ο κ. Μαρινάκης θα κάτσει στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πιο σίγουρη η θέση του στον πάγκο, παρά στο μπουθ το οποίο δεν προστατεύεται».


Για τον Περέιρα: «Ο Περέιρα δεν έκανε καμία χειρονομία. Ξένος προπονητής είναι, τι ξέρει και τι να πάει να κάνει; Εκανε ό,τι κάνει σε κάθε αγώνα».


Για τον Σισέ: «Για όσους λένε για τον Σισέ, ποιος Σισέ; Εδώ ο άνθρωπος φορούσε φούστες!».


Μερικές ακόμη... αποκαλύψεις: «Όταν έφτασε η αποστολή μας, υπήρχαν φουσκωτοί που τεχνηέντως δεν μας άφησαν να περάσουμε. Δεν βρέθηκε κανένας από τον Παναθηναϊκό να μας υποδεχθεί. Εγώ μέχρι και γκαρσόνια τους στέλνω όταν έρχονται στο Καραϊσκάκη. Ο Αλαφούζος ξυπνάει-κοιμάται και σκέφτεται τον Μαρινάκη. Ο Μαρινάκης δεν ασχολείται μαζί του.

Στην Λεωφόρο αντιμετωπίσαμε μία εγκληματική οργάνωση, οι οποίοι ήταν και ομοιόμορφα ντυμένοι. Κάμερες δεν υπάρχουν στην Λεωφόρο;¨Η Πολιτεία θα έπρεπε να ασχοληθεί πρώτα με τον συγκεκριμένο αγώνα. Κινδύνευσε η ζωή μας εκεί. Και υπάρχει ηθικός αυτουργός».

Για το Δ.Σ. της Superleague: «Εκείνος, δεν θέλω καν να τον ονομάσω, σήκωσε αντικείμενο για να χτυπήσει τον κ. Μαρινάκη και ο φρουρός του αμύνθηκε».

Διαβάστε ακόμη...