Και άλλα ψέματα από τον ΟΣΦΠ!

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Παραγουάης ο Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες αποκάλυψε πως σκέφτεται να φύγει από τον Ολυμπιακό εξαιτίας της βίας που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα.
Πηγή: inpaok.com
Και άλλα ψέματα από τον ΟΣΦΠ!

Ωστόσο η πειραιώτικη ΠΑΕ διέψευσε τις δηλώσεις και τόνισε πως ποτέ δεν έκανε τέτοιες δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής. Με λίγα λόγια... ξύπνησε μία μέρα ένας δημοσιογράφος από την Παραγουάη και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΟΣΦΠ!

Τι είπε ο Μπενίτες; Ιδού:

«Η αλήθεια είναι περίπλοκη. Μιλάω με τον μάνατζέρ μου για να μου βρει μία άλλη ομάδα για να αγωνιστώ. Το να έρθω από τόσο μακριά και να είναι έτσι κατάσταση... Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, το ίδιο γίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Φοβάσαι να μην τραυματιστείς, καθώς οι φωτοβολίδες περνούν δίπλα από τους παίκτες. Αυτό δεν είναι καλό ούτε για τον παίκτη, ούτε για την οικογένειά του. Όλα αυτά δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο».

Στο μεταξύ ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Ντιέγκο Σεράτι, χαρακτήρισε ντροπή τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είπε ότι ψάχνει μία λύση για να φύγει ο πελάτης του από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο 22χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Διαβάστε ακόμη...