«Όλα ήταν προσχεδιασμένα»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου.
Πηγή: arenafm.gr
«Όλα ήταν προσχεδιασμένα»!

Μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τον ρόλο του... προέδρου της Λίγκας, σχολίασε την επίθεση που έγινε προς το πρόσωπο του και τόνισε πως όλα όσα διαδραματίστηκαν ήταν προσχεδιασμένα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα όσα διαδραματίστηκαν στον Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ:

«Τα γεγονότα που διαδραματίστηκα εχθές (24/02) εγώ δεν τα έχω δει ακόμα και σε δύσκολες εποχές που είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Τέτοια έκτροπα δεν είχαν γίνει ούτε το 1964 που... κατεδαφίστηκε η Λεωφόρος! Το βράδυ που σκεφτόμουν τι έγινε και γιατί έγινε δεν μπορούσα να βρω άκρη και θεωρώ πως όλα ήταν προσχεδιασμένα από την αρχή μέχρι το τέλος. Πήγαμε στις 13:55 στη Σούπερ Λιγκ και υπήρχαν 2-3 πρόεδροι ομάδων ο κ. Αγραφιώτης και πίσω του ο κ. Καραπαππάς.

Στις 14:00 ήρθε ο κ. Αλαφούζος, στις 14:10 ο κ. Βρέντζος και στις 14:30 ο κ. Μαρινάκης. Συζητούσαμε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και για δύο ώρες όλα ήταν μια χαρά και ο κ. Μαρινάκης μιλούσε ήρεμα. Μίλησε ο Νίκος Μαχλάς και όταν φτάναμε σε μια λύση στο θέμα του ΟΦΗ και στο θέμα του ΟΠΑΠ ξαφνικά πήρε τον λόγο ο κ. Μαρινάκης που έπαιρνε τις αποφάσεις για το ποιος θα μιλήσει και λειτουργούσε σαν πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Ο κ. Μποροβήλος ούτε που... μιλούσε και δεν έπαιρνε καμία πρωτοβουλία.

Βέβαια, ο κ. Μαρινάκης μπορεί να ήταν σαν πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ αλλά ήταν σωστός στο πρώτο δίωρο. Κάποια στιγμή εντελώς ξαφνικά είπε πως αυτά που συζητάμε δεν έχουν καμία αξία, είπε πως θα έπρεπε να συζητάμε για όσα έγιναν στην Λεωφόρο και πως είναι τυχερός που αυτός και τα μέλη του Ολυμπιακού είναι ζωντανοί. Επίσης, είπε πως ήξερε για το πανό που ανέβηκε, ήξερε για τις φωτοβολίδες και πως για όλα αυτά φταίει ο κ. Αλαφούζος. Οι λέξεις που χρησιμοποίησε δεν χρησιμοποιούνται ούτε από τον χειρότερο αλήτη!

Ο κ. Αλαφούζος μετά από πέντε λεπτά βρισιών είπε στον κ. Μαρινάκη να ηρεμήσει γιατί είναι... παχύς και δεν μπορεί να μιλήσει. Εκείνη την ώρα ο κ. Μαρινάκης πήρε μια κανάτα νερό και την πέταξε προς τα εμάς. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να κάνει επίθεση προς τον κ. Αλαφούζο και μπήκα εγώ μπροστά για να μπορέσω να κάνω κάτι. Ώσπου να κάνει τον γύρο ο κ. Μαρινάκης πίστευα πως θα τον συγκρατούσαν. Εκείνη την ώρα άνοιξε η πόρτα, ήρθε ο μπράβος του κ. Μαρινάκη και μου έριξε μια γροθιά. Εγώ έπεσα κάτω και αυτός αμέσως έτρεξε να φύγει. Μόλις σηκώθηκα πήγα να τρέξω να τον πιάσω και με έπιασαν. Ο κ. Μαρινάκης συνέχιζε να βρίζει και εμένα και τους υπόλοιπους. Έβριζε χυδαία και με τον χειρότερο τρόπο. Για όλα όσα έγιναν δεν υπάρχουν λόγια».

Για το αν έχουν καταγραφεί τα όσα διαδραματίστηκαν:

«Νομίζω πως υπάρχουν κάμερες αλλά και μικρόφωνα που καταγράφουν τα πάντα. Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να διαψεύσει οτιδήποτε. Όλοι οι πρόεδροι ήθελαν να φύγουν γιατί δεν ήξεραν σε τι κατάσταση θα είναι ο Μαρινάκης και οι μπράβοι του! Ήταν σχεδιασμένο ότι έγινε γιατί δεν γίνεται να είναι ο κ. Kαραπαππάς από τις 15:45 και γιατί ο μπράβος του κ. Μαρινάκη περίμενε έξω από την πόρτα. Δεν λέω πως ήρθε και πλάκωσε εμένα αλλά οι... μάγκες κάθονται μέχρι το τέλος να σώσουν το αφεντικό τους.

Αυτός έφυγε γιατί ήταν θρασύδειλος αλλά ο και επειδή ο κ. Μαρινάκης είχε και άλλους μπράβους στο συμβούλιο. Μέσα στο συμβούλιο ήταν και ο κ. Καραπαππάς αλλά δεν ξέρω με ποιο δικαίωμα βρισκόταν εκεί. Ήταν όλα σχεδιασμένα για να γίνει αυτό που έγινε. Δεν προκάλεσε τον κ. Μαρινάκη κανένας απολύτως. Στις δύο πρώτες ώρες ήταν τόσο ήσυχος που αναρωτιόμουν αν ήταν όντως αυτός».

Για το αν ήρθε η αστυνομία:

«Εγώ ζήτησα από τον κ. Μποροβήλο να φωνάξει την αστυνομία που ήταν έξω από το γήπεδο και δεν την φώναξε. Ήρθαν 6-7 άτομα να συγκρατήσουν εμένα και δεν σταμάτησε κανείς αυτόν που μπήκε και μου έριξε μπουνιά. Με ποιο δικαίωμα αφήσαν τον κ. Μαρινάκη να αφήσει έναν φουσκωτό έξω από την πόρτα; Για ποιο λόγο να έχει ο κ. Μαρινάκης μπράβους έξω από την συνεδρίαση; Από ποιόν κινδυνεύει ο κ. Μαρινάκης στο συμβούλιο; Από τον κ. Αλαφούζο, τον κ. Αγγελίδη ή τον κ. Κωστούλα;

Όλοι οι άλλοι είναι προσκείμενοι στον Ολυμπιακό. Ο κ. Μαρινάκης κάνει κουμάντο, αυτό είναι γεγονός. Το βράδυ άκουσα τις δηλώσεις του κ. Μαχλά και είπε πως δεν έγινε τίποτα και πως την επόμενα μέρα θα... τα βρούμε. Μπορεί ο κ. Μαχλάς να μου βρει τον μπράβο που με χτύπησε για να τα βρούμε;

Τότε θα του βγάλω το καπέλο και θα πω πως είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται. Τον ρωτήσαμε γιατί δεν είχε βάλει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στα «μπούθ» και δεν απάντησε. Μετά μας είπε ότι κατηγορούμε τον κ. Μαρινάκη που ήθελε να κάτσει στον πάγκο. Όλα αυτά τι δείχνουν»;

Για το αν έκανε μήνυση:

«Έγινε μήνυση κατά του κ. Μαρινάκη και κατά του μπράβου που με χτύπησε. Θα ζητήσουμε το βίντεο και τα πάντα και θα φτάσουμε το θέμα μέχρι το τέλος. Δεν θέλω να βρω κανένα δίκιο μου αλλά την ανανδρία του Μαρινάκη και του μπράβου του δεν την δέχομαι. Αν θες να με δείρεις δικαίωμα σου και έλα αλλά μην ρίξεις μια μπουνιά και μετά να φύγεις τρέχοντας. Αν είναι να έρθεις κάθισε να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες»!

Για τα επεισόδια στη Λεωφόρο:

«Όσα έγιναν είναι κατακριτέα και τα χειρότερα από όλα είναι τα πιστόλια με τις φωτοβολίδες. Όσα έγιναν είναι απαράδεκτα και όσοι τα έκαναν αυτά δεν πρέπει να πατήσουν ξανά στο γήπεδο. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα πάρει πολύ σκληρά μέτρα.

Βέβαια, τα όσα έγιναν δεν εκφράζουν όλη την Θύρα 13. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει θέση και θα πολεμήσει για να μην ξανασυμβούν όλα αυτά στον Παναθηναϊκό και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...