''Προκάλεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού''

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με δηλώσεις του στον Τύπο της Κροατίας αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του ντέρμπι στο ''Απόστολος Νικολαΐδης'', όσα έζησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην Κρήτη.
Πηγή: sport24.gr
''Προκάλεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού''

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό συγκέντρωσε τα βλέμματα στην Ευρώπη το περασμένο Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους παίκτες που συμμετείχαν να κάνουν δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που μίλησε σε MME της Κροατίας για το ντέρμπι των ''αιωνίων''.

''Όλα πριν την έναρξη του αγώνα ήταν όπως συνήθως πριν από αυτά τα ντέρμπι. Μέχρι την στιγμή που ο προπονητής του Ολυμπιακού προκάλεσε τους οπαδούς μας και άρχισαν όλα. Έχουμε συνηθίσει να υπάρχει ένταση στο μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι, όμως αυτό δεν συγκρίνεται με όσα έγιναν στο γήπεδο του ΟΦΗ που είναι στενό και πέταγαν καρέκλες, πέτρες και φωτοβολίδες'' είπε αρχικά ο Κροάτης αμυντικός.

Στη συνέχεια ο ''Σιφο'' ρωτήθηκε αν μπορεί η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό να συγκριθεί με αυτή στο κροατικό ντέρμπι ανάμεσα στην Χάιντουκ και την Ντίναμο.

''Είναι αδύνατο να συγκριθεί η ατμόσφαιρα με το ντέρμπι της Χάιντουκ με την Ντίναμο. Στην Ελλάδα επικρατεί... πόλεμος όταν παίζουν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Η εξέδρα είναι περισσότερο επιθετική απ' ότι συνήθως. Συνήθως σοκάρεσαι όταν συμμετέχεις πρώτη φορά σε τέτοιο ντέρμπι, όμως στην συνέχεια συνηθίζεις'' τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος ο κεντρικός αμυντικός του τριφυλλιού ανέφερε:

''Ακολουθούν δύσκολοι αγώνες, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Ατρόμητο και μετά υποδεχόμαστε τον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς και να φθάσουμε ως το τέλος''.

Διαβάστε ακόμη...