«Συλλυπητήρια στον Παναθηναϊκό»

Ο Μαρινάκης έκανε λόγο για... κτηνωδία στο γήπεδο και συνθήκες... Ιράκ!
Πηγή: onsports.gr
«Συλλυπητήρια στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δυστυχώς σήμερα ζήσαμε μία κτηνωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά που έγιναν δεν τα είχα φανταστεί ποτέ. Δεν είχα φανταστεί πως μόλις μπει η ομάδα μέσα να γίνει εισβολή φιλάθλων. Για τα αντικείμενα τι να πω; Από καρφιά, πέτρες και μπουκάλια. Αυτά τα έβλεπα στην τηλεόραση όταν βομβάρδιζαν το Ιράκ. Είναι μία ξευτίλα με όλη τη σημασία της λέξης. Εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά του αξίζουν μόνο συλλυπητήρια. Οι παίκτες είναι ήρωες. Τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής μας. Δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Όταν όμως υπάρχει ένα κανάλι και ένας ραδιοφωνικός σταθμός, εφημερίδα συγκεκριμένη που από το πρωί μέχρι το βράδυ βομβαρδίζει το ποδόσφαιρο, και λίγα έγιναν. Είναι ντροπή. Να τους χαίρεστε όλους αυτούς που μιλούν για διαφάνεια και ανθρώπινες συνθήκες».

Τέλος, κατέληξε: «Αυτά στην έδρα μας δεν έγιναν ποτέ και δεν θα γίνουν ποτέ. Προστατεύουμε το ποδόσφαιρο. Πάλι καλά που τελείωσε το παιχνίδι. Πήγα στα αποδυτήρια. Άλλοι είναι χτυπημένοι, άλλοι στεναχωρημένοι και άλλοι τρομαγμένοι. Ήρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Ας κέρδιζε ο Παναθηναϊκός με ανθρώπινες συνθήκες. Μέσα στον αθλητισμό κερδίζει ο καλύτερος, αλλά υπό κανονικές συνθήκες. Δεν χωράει κριτική σε αυτό το ματς».

Διαβάστε ακόμη...