«Με άφησαν χωρίς σπίτι και προπόνηση»

Σοβαρές καταγγελίες από τον Εμάνουελ Κονέ στον Λεβαδειακό, υποστηρίζοντας ότι επέστρεψε σπίτι του και βρήκε... άλλον ποδοσφαιριστή, επειδή δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του. Διαψεύδουν οι Βοιωτοί, αναλαμβάνει δράση ο ΠΣΑΠ.
Πηγή: sdna.gr
«Με άφησαν χωρίς σπίτι και προπόνηση»

Η κόντρα του Ιβοριανού μέσου με την ομάδα της Λιβαδειάς καλά κρατεί, με αφορμή το γεγονός ότι ο παίκτης δεν έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση της συνεργασίας τους που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ο 28χρονος άσος μάλιστα κινητοποίησε τρεις συνδέσμους ποδοσφαιριστών, τον ελληνικό, της πατρίδας του όπου επίτιμος πρόεδρος είναι ο Ντρογκμπά, αλλά και τον γαλλικό, στον οποίο ηγείται ο Φιλίπ Πιά (τυγχάνει και πρόεδρος του Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Οργάνου των ποδοσφαιριστών).

Όπως αναφέρει το «Goal» ο Κονέ εμφανίστηκε την Τετάρτη στα γραφεία του ΠΣΑΠ στην Αθήνα, υποστηρίζοντας ότι στις 30 Ιανουαρίου που επέστρεψε στη Λιβαδειά μετά τον θάνατο του πατέρα του, βρήκε άλλον ποδοσφαιριστή στο σπίτι όπου διέμενε μέχρι πρότινος, ενώ έλαβε μήνυμα πως αν δεν υπογράψει την ανανέωση συμβολαίου δεν θα προπονηθεί ξανά με την ομάδα!

Έπειτα από αυτά ανέφερε ότι διαμένει σε ξενοδοχείο χωρίς ωστόσο η ομάδα να καλύπτει τα έξοδά του, ενώ τον υποχρέωσε να στείλει και την οικογένειά του μόνιμα στη Γαλλία. Ο παίκτης εμφάνισε επίσης κι ένα χαρτί με έξτρα παροχές τις οποίες δεν ικανοποιεί -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Διαψεύδει ο Λεβαδειακός

Από την πλευρά τους οι Βοιωτοί ισχυρίζονται για την υπόθεση πως: «Σηκώθηκε κι έφυγε με την οικογένειά του. Μας άφησε και τα κλειδιά του σπιτιού. Μας είπε ο μάνατζέρ του πως δεν επιθυμεί να γυρίσει πίσω. Ότι είχε πρόταση από το Κατάρ. Επέστρεψε τελικά μόνος του για να υπογράψει ότι θα φύγει. Η ομάδα όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Έκλαιγε. Μας είπε ότι τον κορόιδευαν οι μάνατζερ. Συμφωνήσαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο και τότε ξανάφυγε».

Πρωτοβουλία από ΠΣΑΠ

Ο ΠΣΑΠ πάντως δεν έμεινε με... σταυρωμένα χέρα κι ανέλαβε μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης, ενημερώνοντας τον παίκτη ότι θα καλύψει τα έξοδα διαμονής του και διατροφής του μέχρι να λυθεί το πρόβλημα (θα καταβάλει 675 ευρώ για τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο από τις 30/1).

Επιπλέον αναμένεται -ίσως και σήμερα- να στείλει αντιπροσωπεία του στη Λιβαδειά. Στόχος του συνδέσμου είναι να διαδραματίσει διαμεσολαβητικό ρόλο, ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές των δύο πλευρών και να επιστρέψει άμεσα ο Κονέ στις υποχρεώσεις της ομάδας. 

Διαβάστε ακόμη...