«Έχει μεγάλο πρόβλημα ψυχολογίας ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός.
Πηγή: metrosport.gr
«Έχει μεγάλο πρόβλημα ψυχολογίας ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το 4-0 επί του ΠΑΟΚ: «Θα είμαι ψεύτης αν πω ότι περίμενα μια τόσο ευρεία νίκη. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, είχαμε μόνο τη νίκη στο μυαλό μας και είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Είμαστε τέσσερις βαθμούς από την πεντάδα και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες. Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια, πιστεύουμε στους παίκτες μας και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την είσοδο στα πλέι οφ.

Για τις αλλαγές προπονητή: «Σίγουρα είναι δύσκολη μια τέτοια απόφαση, ειδικά κατά την διάρκεια της σεζόν. Όμως όταν βλέπεις ότι μια πορεία είναι μη αναστρέψιμη πρέπει να κοιτάς και αυτό το ενδεχόμενο. Στην διαδρομή μου έχω δείξει ότι αλλάζω σπάνια προπονητές. Φέτος ήταν μια άσχημη χρονιά. Από την αρχή δεν πηγαίναμε καλά και ήταν μια κοινή απόφαση τόσο με τον κ. Παράσχο, όσο και με τον κ. Σα Πίντο προκειμένου να αλλάξουμε το κλίμα και να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που είναι σε θέση να δώσει η ομάδα. Η αλλαγή προπονητή φέρνει έναν θετικό αέρα σε μια ομάδα, αλλάζει η ψυχολογία της και αυτό κάναμε κι εμείς, ώστε με την έλευση Νιόπλια να δώσουμε μια ώθηση στην ομάδα».

Για τα αίτια πτώσης του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ κάνει μια παρατεταμένη κοιλιά, όμως δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη όταν δεν ξέρω τι γίνεται από μέσα. Αυτοί που έχουν τις αρμοδιότητες θα πρέπει να διερευνήσουν για να δουν τι φταίει. Εγώ απέξω βλέπω ότι έχει μεγάλο πρόβλημα ψυχολογίας. Μετά το πρώτο γκολ και την αποβολή του Αθανασιάδη οι παίκτες πέταξαν λευκή πετσέτα. Είναι εμφανής η έλλειψη ψυχολογίας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει το αν ο Ολυμπιακός θα κινδυνεύσει από τον Παναθηναϊκό ή όχι. Ως προς αυτό καθοριστικό θα είναι το ντέρμπι, αν μειώσει ο Παναθηναϊκός στους τρεις πόντους όλα θα είναι ανοιχτά μετά».

Για την διαιτησία: «Η διαιτησία πηγαίνει ασορτί με το ποδόσφαιρο. Όταν υπάρχουν παθογένειες στο ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να είναι σε υψηλό επίπεδο η διαιτησία. Λάθη θα γίνονται, αρκεί να μην είναι σε μια κατεύθυνση. Πιστεύω ότι αν αποφασίσουν οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων να καθίσουν μαζί με την Πολιτεία σε ένα τραπέζι με μια ατζέντα μίνιμουμ συνεννόησης θα λυθούν αρκετά από τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για την επιστροφή Βασσάρα: «Είναι μια θετική εξέλιξη. Έχει δείξει δείγματα γραφής στο παρελθόν, γνωρίζουμε ότι είναι άνθρωπος με γνώση στο αντικείμενο και πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να τον πλησιάσει».

Διαβάστε ακόμη...