Ο αριστερός Κωστούλας και η έξοδος στην Ευρώπη

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του και στον ευρωπαϊκό στόχο, ενώ έκανε σχόλιο και για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Πηγή: sport24.gr
Ο αριστερός Κωστούλας και η έξοδος στην Ευρώπη

Στην εφημερίδα "Αγορά" μίλησε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και στον ευρωπαϊκό της στόχο, ενώ έκανε σχόλιο και για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δείχνοντας την στήριξή του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, μίλησε:

Για την σχέση του με το ποδόσφαιρο πριν τον Παναιτωλικό: "Δεν είχα καμία σχέση. Όμως όταν επέστρεψα, ήθελα με κάτι να ασχοληθώ. Και όταν ένας γνωστός μου, μετανάστης και αυτός στη Σουηδία, μου μίλησε το 2005 για τον Παναιτωλικό, πήρα την ομάδα με στόχο να μείνω για τρία-τέσσερα χρόνια, να δημιουργήσω μια υγιή κατάσταση στον σύλλογο και να τον παραδώσω εύρωστο σε κάποιον άλλον. Ε, τα λίγα χρόνια έγιναν ήδη εννιά".

Για την έξοδο στην Ευρώπη: "Μακάρι αλλά δεν είναι τόσο απλό. Χρειάζονται με το καλημέρα στις 300.000 για μετακινήσεις, ξενοδοχεία και τα συναφή. Όμως, μην το συζητάς. Είναι καλοδεχούμενη τέτοια έξοδος. Άσε που άμα πας καλά και μπεις σε όμιλο μπαίνουν αρκετά λεφτά στο ταμείο".

Για το αν θα ενισχυθεί ο Παναιτωλικός με μετεγγραφές: "Ε, βέβαια θα τις κάνουμε".

Για την στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ: "Πράγματι. Δεν είμαι κομματικά ενταγμένος, αλλά ανήκω στην Αριστερά. Και θεωρώ ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη επιλογή".

Διαβάστε ακόμη...