Το γκολ-φάντασμα και η δικαιοσύνη

Με ένα γκολ του Μπεχεράνο στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός πήρε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στον Ατρόμητο, στο Αγρίνιο σ' ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία.
Πηγή: thessports.gr
Το γκολ-φάντασμα και η δικαιοσύνη

Κι αυτό διότι ο διαιτητής Δασκαλόπουλος και ο βοηθός του δεν πήραν... χαμπάρι ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή σε κεφαλιά του Κούσα (28'). Οι δυο τους έκαναν μία μίνι-σύσκεψη και αποφάσισαν τελικά να δείξουν... «παίζετε» με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα και να «γεμίζουν» με κίτρινες κάρτες.

Το σκορ άνοιξε ο Ούμπιντες μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο του ματς, ενώ ο Μπεχεράνο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, με τον Παναιτωλικό εκτός από το γκολ που δεν είδαν οι διαιτητές ότι μπήκε, να έχει και δύο δοκάρια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κούσας, Μπεχεράνο, Άλβες, Κάπελ, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο (61' Κέβιν Γκαρσία), Βιγιαφάνες (65' Λάζαρ), Μαρτίνες, Ετζεγκέλε, Φωτάκης (74' Βασιλείου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (46' Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Μπρίτο (46' Παπάζογλου), Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (77' Μπάλλας).

Διαβάστε ακόμη...