Πλήρωσε και παίζει…!

Οι οφειλές προς τους Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Ρόβα τακτοποιήθηκαν και ο ΟΦΗ συνεχίζει να ελπίζει. Τα αναγκαία έγγραφα έχουν φτάσει στη Λίγκα τα οποία επιβεβαιώνουν την οικονομική διευθέτηση των υποθέσεων.
Πηγή: thessports.gr
Πλήρωσε και παίζει…!

Δεν είναι μόνο το ότι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί και θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όσο κυρίως το τι απέφυγε.
Κι αυτό καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα ενεργοποιούνταν οι ποινές που είχαν ζητήσει οι ποδοσφαιριστές, ενώ θα αφαιρούνταν και τρεις βαθμοί.Ταυλαρίδης και Γεωργίου είχαν κάνει ενεργοποίηση για ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών, ενώ ο Ρόβας για τρεις.

Εφτά βαθμοί μείον δηλαδή μαζί με την αφαίρεση των τριών βαθμών από τη Σούπερ Λίγκα για το παιχνίδι, συνολικά δέκα βαθμοί επρόκειτο να αφαιρεθούν από τον ΟΦΗ που θα έπεφτε στους 10 βαθμούς, και θα έπρεπε να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο με όλα τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει για να παραμείνει κατηγορία.

Η τακτοποίηση του θέματος πήρε διαστάσεις «θρίλερ» καθώς πέρασε από αρκετά «κύματα» και τα συναισθήματα και οι εκτιμήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.
Ο ΟΦΗ έπρεπε να διευθετήσει 6 συνολικά περιπτώσεις.

Η πρώτη τριάδα (Κουρδάκης, Σίσιτς, Βάντο) είχε τις δικές της δυσκολίες που ξεπεράστηκαν όμως νωρίτερα.
Απέμειναν οι γνωστές περιπτώσεις των Ταυλαρίδη, Γεωργίου και Ρόβα που εν τέλει αντιμετωπίστηκαν με την διευθέτηση των οικονομικών οφειλών (περίπου 120.000 ευρώ) και ο ΟΦΗ απέκτησε δικαίωμα στην αγωνιστική του ύπαρξη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...