«Θα παλέψουμε για το αποτέλεσμα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βοηθός του Γιάννης Μαντζουράκη στον πάγκο της Καλλονής, ο Θαλής Θεοδωρίδης. Μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε και την κόντρα στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Πηγή: arenafm.gr
«Θα παλέψουμε για το αποτέλεσμα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ψυχολογία στην Καλλονή:

«Η ομάδα προέρχεται από δύο ισόπαλα αποτελέσματα με Ατρόμητο και Βέροια, έχουμε καλή ψυχολογία και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ με προσοχή».

Για την κατάσταση στη Καλλονή:

« Είμαστε μέσα στους στόχους μας βαθμολογικά αλλά και από άποψη απόδοσης. Φέραμε αρκετές ισοπαλίες που τις θεωρούμε αρνητικό αποτέλεσμα αλλά δεν είναι. Αρχικά απλά είχαμε συνηθίσει τους φιλάθλους με πολλές νίκες».

Για την καλή άμυνα της Καλλονής:

«Ήταν σε όλη την λειτουργία της ομάδας η καλή άμυνα και ακόμα κρατάμε αυτό το στοιχείο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

« Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πολύ σοβαρό πρόσωπο και θα έρθει να κερδίσει όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια. Για εμάς το παιχνίδι είναι όπως τα υπόλοιπα. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος και θα παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι ενθαρρυντικό που στον ΠΑΟΚ αγωνίζονται Έλληνες παίκτες και αυτό πρέπει να πιστωθεί στον προπονητή τους».

Για τον κόσμο της Καλλονής:

«Σε όλα τα παιχνίδια και ιδιαίτερα στα δύσκολα ο κόσμος είναι δίπλα μας. Πιστεύω θα γεμίσει το γήπεδο καθώς ο κόσμος θέλει να δει μια μεγάλη ομάδα από κοντά».

Για το γεγονός πως η Καλλονή έχει φέτος την έδρα της:

«Είναι σημαντικό να έχεις την έδρα σου από άποψη κούρασης αλλά και ψυχολογικής. Φέτος, τα πράγματα είναι καλύτερα».

Για την μάχη στην κορυφή της βαθμολογίας:

«Το πρωτάθλημα φαίνεται πως θα παιχτεί στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είναι υπολογίσιμη δύναμη, δεν είναι πολύ πίσω αλλά νομίζω το πρωτάθλημα θα είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Θα κοντραριστούν μέχρι τέλος και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον πρωταθλητή. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Ολυμπιακό στην έδρα του και θα δούμε μια σκληρή μάχη ως το τέλος».

Διαβάστε ακόμη...