Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» ο Άρης

O Νίκος Γκίκας αποτελεί παρελθόν από τον Άρη με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να επισημοποιεί την από κοινού λύση της συνεργασίας.
Πηγή: thessports.gr
Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» ο Άρης

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο νεαρός γκαρντ, τονίζει ότι αποχωρεί από τον Άρη για να βρει περισσότερο ενεργό ρόλο σε κάποια άλλη ομάδα.

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Γκίκα. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο ΑΡΗΣ θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες του, όπως ο Στέλιος Πουλιανίτης και ο Δημήτρης Φλιώνης, στους οποίους έχει επενδύσει για το μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

«Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί»

Από την πλευρά του ο Νίκος Γκίκας, τόνισε: «Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αυτόν τον 1.5 χρόνο που βρέθηκα στην ομάδα, καθώς και τους προπονητές που με βοήθησαν να προσαρμοστώ και να βελτιωθώ. Οι λίγοι που αποχωρώ είναι καθαρά αγωνιστικοί. Θα επιδιώξω να βρω ένα περιβάλλον που θα μπορώ να έχω πιο ενεργό και σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε ακόμη...