"Δεν έχουμε πληρωθεί"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Γκίνο και μίλησε για την κατάσταση στους «Κίτρινους».
Πηγή: arenafm.gr
"Δεν έχουμε πληρωθεί"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν είναι πληρωμένοι οι παίκτες: «Διάβασα όσα λέει ο κ. Γαλανός και διαφωνώ κάθετα. Δεν γίνεται να είμαστε πληρωμένοι εφόσον έχουμε πληρωθεί έναντι τον Νοέμβρη και καθόλου τον Δεκέμβρη. Όλα τα παιδιά ήρθαν με κάποια συμφωνία τότε. Δώσαμε τα χέρια με τον κ. Γαλανό, στην Γ" εθνική δεν υπάρχουν τα συμφωνητικά, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τα οφειλόμενα και θα έπρεπε να υπάρχει εμπιστοσύνη. Ο κ. Γαλανός δεσμεύτηκε να μας πληρώσει πριν τα Χριστούγεννα τα οφειλόμενα. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά άσχημα παραδείγματα. Ο Γκόλιας είχε έναν τραυματισμό, έκανε μαγνητική και την πλήρωσε μόνος του.

Εγώ πριν δύο μήνες έκατσα στο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα στο δόντι και έκανα μια μικρή επέμβαση. Ο κ. Τράιος γνωρίζει για το θέμα αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει εξοφληθεί το νοσοκομείο και κυνηγάν εμένα. Είναι ένα ποσό γύρω στα 500-600 ευρώ. Από το νοσοκομείο έφυγα με την προϋπόθεση πως θα πληρώσει ο Άρης. Η ομάδα είναι πρώτη παρά τις συνθήκες. Όλα τα παιδιά ήρθαμε για να ανεβάσουμε την ομάδα. Δεν χρειάζεται να σχολιάζουμε τους ηλεκτρολύτες και όλα αυτά, είναι μικροπροβλήματα».

Για το πως κερδίζει η ομάδα: «Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο κ. Κάμπος σε αυτό τον τομέα. Κάνει τρομερή δουλειά και μας έχει δώσει ψυχολογία. Παίζουμε καλά, έχουμε κερδίσει τον κόσμο και είναι κρίμα όλα όσα γίνονται».

Για την περίπτωση να αναλάβει ο Κάλας: «Όποιος αναλάβει τον Άρη, εύχομαι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για την αναβολή του φιλικού: «Εμείς κάναμε κανονικά το πρωί προπόνηση. Το φιλικό είχε ακυρωθεί από χθες. Σήμερα περιμέναμε τις πληρωμές και μας ενημέρωσαν πως ακυρώθηκαν. Ντρέπομαι που το λέω αλλά υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν... φράγκο. Μεταξύ αυτών είμαι και εγώ. Δεν έχουμε τα τεράστια συμβόλαια και είναι δύσκολα τα πράγματα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...