Κατάντια!

Το πιο εύκολο «τρίποντο» στην χρονιά πρόκειται να πάρει ο Παναιτωλικός, καθώς η Σούπερ Λίγκα θα ματαιώσει εις βάρος της Νίκης Βόλου, λόγω χρεών, το ματς της Κυριακής και οι Θεσσαλοί πιθανότατα θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα!
Πηγή: inpaok.com
Κατάντια!

Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά στην Νίκη και όλοι περίμεναν ότι σύντομα θα... έσκαγε κανόνι! Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ανδρέας Πάτσης τόνιζε ότι μετά τον Ιανουάριο δεν θα υπάρχει Νίκη Βόλου. Τελικά όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει πολύ πιο σύντομα καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι το Κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό θα ματαιωθεί εις βάρος των Θεσσαλών.

Αυτό σημαίνει φυσικά μηδενισμός και -3 βαθμοί για την ομάδα του Βόλου, η οποία θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων. Έτσι οι Αγρινιώτες θα πάρουν ένα... εύκολο τρίποντο και θα φτάσουν στους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ πλέον στην συνέχεια και σε κάθε αγωνιστική θα υπάρχει και ένα... ρεπό αφού η ομάδα που βάση προγράμματος θα αντιμετώπιζε την Νίκη θα παίρνει τους βαθμούς χωρίς... να ιδρώσει.

Σχετικά με το θέμα μετά το μεσημεριανό Δ.Σ της Λίγκας, ο πρόεδρος της Γιώργος Μποροβήλος τόνισε: «Σήμερα είχαμε τη συνεδρίαση του ΔΣ, που έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα για τα σοβαρά θέματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα από την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, πήραμε και εμείς την απόφαση να μην ορίσουμε τον επόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό. Ο κύριος Πάτσης έχει δηλώσει πως αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά εμείς κάτι επίσημο δεν έχουμε στα χέρια μας. Με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε δεν θα παίξει. Αν, όμως, μέσα στην εβδομάδα πληρώσει τους παίκτες της θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία παρακράτηση χρημάτων από την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Οφείλουμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ενώ δεν λείπουν εκείνες οι φωνές που αναφέρουν ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ίσως μια ακόμη ομάδα έχει την τύχη της Νίκης.

Διαβάστε ακόμη...