«Ευτυχώς έφυγα από τον ΟΣΦΠ»

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Παρτιζάν μίλησε σε αθηναϊκή ιστοσελίδα για την εμπειρία του στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας ότι ευτυχώς που έφυγε από τον Πειραιά, ενώ χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Λεβαδειακό ως την χειρότερη εμπειρία της καριέρας τους. Ως Παρτιζάνος, μίλησε και για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη...
Πηγή: inpaok.com
«Ευτυχώς έφυγα από τον ΟΣΦΠ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέταρ Γκρμπιτς :

Για την παρουσία του στην Ελλάδα με Ολυμπιακό και Λεβαδειακό;

«Ο Ολυμπιακός για εμένα ήταν ένα μεγάλο βήμα όταν ήρθα από το πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Τα μόνα δύο πράγματα που έχω σαν καλή ανάμνηση από τον Ολυμπιακό είναι οι γνωριμίες και οι φιλίες με τον Λιούμπομιρ Φέισα και τον Μάρκο Πάντελιτς. Ο Λεβαδειακός ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει. Δέχθηκα την πίεση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πάω εκεί, δεν ήταν η θέλησή μου. Μία από τις χειρότερες μετακινήσεις της καριέρας μου».

Γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό:

«Έφυγα από τον Ολυμπιακό επειδή είδα ότι δεν υπήρχε χώρος για εμένα εκεί. Δεν ήταν η επιθυμία μου να αποχωρήσω. Αλλά μετά τον πρώτο δανεισμό, ο Ολυμπιακός δε με ήθελε άλλο μετά την προετοιμασία. Τώρα που βλέπω πώς πηγαίνω στην Παρτιζάν, μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που κατέληξε έτσι, επειδή τώρα έχω άλλους στόχους που ίσως είναι σπουδαιότεροι από αυτούς του Ολυμπιακού».

Για τη νίκη της Παρτιζάν επί του Ερυθρού Αστέρα και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού.

«Είμαι χαρούμενος που η Παρτιζάν κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα, όπως και το ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε ακόμη...