"Φοβήθηκα στην Τούμπα..."

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ρομπέρτο για τον περσινό ημιτελικό κυπέλλου
Πηγή: paok24.com
"Φοβήθηκα στην Τούμπα..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, με αφορμή τον θάνατο του οπαδού της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, φιλοξενήθηκε ο Ρομπέρτο.

Μεταξύ των άλλων, ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είπε για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης: "Δεν μας προκάλεσε έκπληξη εδώ στην Ελλάδα, αφού η κατάσταση είναι ίδια με την Ισπανία. Αυτή τη φορά στην Ισπανία τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά, αφού μιλάμε για έναν θάνατο, αλλά εδώ στην Ελλάδα υπάρχει συχνά πόλεμος ανάμεσα στους οπαδούς.

Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να εξαλείψουμε κάθε θέμα βίας, επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και πρέπει να μιλάμε μόνο για αυτό. Αν υπάρχουν οπαδοί που θέλουν να περάσουν την πολιτική στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει να μείνουν απ' έξω απ' αυτό".

Όμως, ο Ρομπέρτο αναφέρθηκε και στον περσινό ημιτελικό κυπέλλου της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, λέγοντας: "Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα αισθανόμουν φόβο και εκεί δεν ήταν αρκετά τα μέτρα αστυνόμευσης για την συμπεριφορά των οπαδών. Έριχναν αντικείμενα, φωτοβολίδες, μεταλλικά αντικείμενα και άλλα. Πράγματα που στο ισπανικό ποδόσφαιρο θεωρούνται αδιανόητα".

Διαβάστε ακόμη...