Μαζί Ολυμπιακός και Άρης

Μία είδηση που δεν προκαλεί κάποια εντύπωση σχετικά με συνεργασία Άρη και Ολυμπιακού.
Πηγή: paokweb.gr
Μαζί Ολυμπιακός και Άρης

Λύση στο πρόβλημα των προπονήσεων των ακαδημιών του Άρεως φαίνεται πως βρήκε η διοίκηση της ομάδα της Θεσσαλονίκης αφού υπάρχει στα σκαριά συμφωνία με τις εγκαταστάσεις της σχολής του... Ολυμπιακού στους Ταγαράδες.

Αυτό τουλάχιστον σύμφωνα με το novasports.gr από όπου είναι το παρακάτω απόσπασμα:

"Στο μεταξύ, μία πολύ ενδιαφέρουσα συμφωνία με τον επιχειρηματία, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, έχει στα σκαριά ο Γιώργος Γαλανός για τον Αρη. Αφορά, κατά πρώτο λόγο, τις υποδομές της ομάδας (Κ19 κλπ) οι οποίες, όπως όλα δείχνουν, θα χρησιμοποιούν ως έδρα τις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στους Ταγαράδες, λύνοντας ένα πολύ σημαντικό λειτουργικό πρόβλημα. Γαλανός και Κωνσταντινίδης είχαν, χθες το βράδυ, μακρά συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συμφώνησαν ως προς αυτό το κομμάτι, συζητώντας παράλληλα και μια σειρά άλλων θεμάτων.

Η σχολή του Ολυμπιακού, λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια σε αυτή την περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης με ξεχωριστή επιτυχία, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που δίνουν τα «φώτα» τους στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, είναι και ο Φάνης Κατεργιαννάκης, παλιός τερματοφύλακας του Αρη και στέλεχος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro, το 2004, στην Πορτογαλία."

Διαβάστε ακόμη...