«Ήμασταν βιαστικοί και κάναμε λάθη»

Στις λάθος επιλογές των παικτών του Πανιωνίου στάθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τόνισε πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι να φτάσουν στη νίκη η οποία θα τους βοηθήσει ψυχολογικά.
Πηγή: novasports.gr
«Ήμασταν βιαστικοί και κάναμε λάθη»

«Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας, μας κέρδισε μέσα στις ρακέτες, κάτι που είχαμε επισημάνει πριν το παιχνίδι. Εκεί είχαμε αδυναμία, όπως φάνηκε και από τα ριμπάουντ. Ήταν ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες, ως προς την έκβαση του ματς. Θέλω να σταθώ στον κόσμο του Πανιωνίου που ήταν πάλι δίπλα μας και μας βοήθησε. Τον ευχαριστώ και για την υποδοχή των παικτών και τη δική μου. Αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν ότι στις προπονήσεις είχαμε καλύτερη εικόνα, από ό,τι στο ματς. Ήμασταν βιαστικοί και κάναμε λάθη. Όταν πήραμε το προβάδισμα, αντί να το χρησιμοποιήσουμε, κάναμε λάθος επιλογές. Η προσπάθεια συνεχίζεται, μέχρι να έλθει και η νίκη που θα βοηθήσει και στη ψυχολογία. Έχουμε έμπειρους παίκτες, αλλά όταν χρειαστήκαμε μια βοήθεια από τον πάγκο, δεν ήλθε. Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα υλοποιήσουμε το στόχο μας», δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων».

Από την πλευρά του, ο Γιάροσλαβ Κορόλεφ είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το πιο δύσκολο εξ όσων έχουμε δώσει μέχρι τώρα, κυρίως γιατί χάσαμε στο τέλος. Ήταν ένα ακόμα τεστ για εμάς. Δεν είμαστε πολύ καιρό όλοι μαζί και ακόμα βρισκόμαστε στη διαδικασία του να "φτιάξουμε" αυτήν την ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη στα τρία τελευταία λεπτά. Όπως έλεγε ο πατέρας μου, το πραγματικό παιχνίδι ξεκινά στο τελευταίο τρίλεπτο. Εμείς σε εκείνο το σημείο κάναμε λάθη».

Διαβάστε ακόμη...