Η Ορμή Λουξ συνεχίζει με Σεϊρεκίδη

Με νέο προπονητή τον πολυνίκη Στέλιο Σεϊρεκίδη θα παραταχθεί η Ορμή Λουξ στο αυριανό (Εθνικό κλειστό γυμναστήριο, 6μ.μ.) παιχνίδι με τον Εθνικό Κοζάνης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών χάντμπολ. Διαιτητές θα είναι οι Αβράμης και Βέργος.
Πηγή: pelop.gr
Η Ορμή Λουξ συνεχίζει με Σεϊρεκίδη

ΤΟ WHO IS WHO

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης υπήρξε δυο φορές πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, οδηγώντας τον «Δικέφαλο» και στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι από τους παλιότερους στο χώρο του χάντμπολ στην Ελλάδα, καθώς ξεκίνησε το 1979 ως αθλητής του ΜΕΑΣ Τρίτωνα και από την αυλή του 3ου Λυκείου Θεσ/νίκης έκανε γνωστό το ταλέντο του ως τερματοφύλακας, συμμετέχοντας και στις μικρές Εθνικές ομάδες. Το 1982 μεταγράφηκε στον ΒΑΟ και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση δύο Κυπέλλων Ελλάδας. Το πρώτο του προπονητικό βήμα έγινε το 1984, δημιουργώντας από το μηδέν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στη συνέχεια άφησε με επιτυχία το προπονητικό στίγμα του σε όσες ομάδες εργάστηκε με ανόδους, πρώτες θέσεις σε ηλικιακά πρωταθλήματα (ΔΙΑΣ), αλλά και δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Η δουλειά του χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, εργατικότητα και ταλέντο στο κοουτσάρισμα. Είναι προπονητής στην Εθνική Νέων, έχει εργαστεί στην ΧΑΝΘ, ενώ έχει κατακτήσει και νταμπλ στην Α1 Γυναικών με την ΓΕ Βεροίας το 1993. Παράλληλα, έχει παρουσία σε τελικό Κυπέλλου με τον Μακεδονικό και στην Α1 Γυναικών με τον ΒΑΟ.

Διαβάστε ακόμη...