«Πακέτο» Κασάμι, Μαζουακού για Νάπολι

Σύμφωνα με ιστοσελίδα από την Ιταλία η Νάπολι ετοιμάζει κρούση στον Ολυμπιακό έτσι ώστε να αποκτήσει τους Παϊτίμ Κασάμι και Αρτούρ Μαζουακού.
Πηγή: onsports.gr
«Πακέτο» Κασάμι, Μαζουακού για Νάπολι

Δεν πρόλαβε να... καταλαγιάσει η σκόνη από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους, αλλά κι από την επικράτηση των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κι εμφανίστηκαν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα urbanpost.it, η Νάπολι έχει βάλει στο... μάτι δυο εκ των κορυφαίων φέτος στο Champions League για την ομάδα του Μίτσελ κι ετοιμάζει πρόταση για να τους αποκτήσει.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι «παρτενοπέι» ενδιαφέρονται για τους Παϊτίμ Κασάμι και Αρτούρ Μαζουακού κι αναφέρεται πως ο Ρικάρντο Μπιγκόν είδε τους δυο ποδοσφαιριστές στη νίκη επί της Γιουβέντους κι εντυπωσιάστηκε. Μάλιστα, οι Ιταλοί γράφουν ότι ο μάνατζερ της Νάπολι ετοιμάζεται για ταξίδι στην Αθήνα έτσι ώστε να αρχίσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναγράφει ακόμα πως θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση τουλάχιστον ενός εκ των δυο, αν δεν μπορέσει η Νάπολι να τους πάρει... πακέτο!

Διαβάστε ακόμη...