Για 10 μέρες εκτός ο Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα δεκαήμερο και θα απουσιάσει από μία σειρά κρίσιμων παιχνιδιών του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πηγή: sport24.gr
Για 10 μέρες εκτός ο Σίλντενφελντ

Η κακοδαιμονία των τραυματισμών εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό, αφού προτού καλά-καλά επανενταχθούν στην ομάδα οι Μάρκους Μπεργκ και Νταβίντ Μέντες, χάνεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης αποχώρησε τραυματίας από το Καραϊσκάκη και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας αναφέρουν ότι έχει υποστεί ράγισμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα δεκαήμερο και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Παναιτωλικό (Κύπελλο), Ατρόμητο (πρωτάθλημα) και Αϊντχόφεν (Europa League), ενώ μερικές πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Σίλντενφελντ θα αρχίσει άμεσα θεραπείες με την ελπίδα να το κόκκαλο να δέσει γρήγορα και να επανέρθει το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Ο τραυματισμός του "Σίφο" έρχεται σε ένα άσχημο χρονικό σημείο για την ομάδα, διότι ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια και ο βασικός επιθετικός, Μάρκους Μπεργκ, είναι οφ, ο πιο σημαντικός χαφ, Νταβίντ Μέντες, είναι ανέτοιμος και ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας, ο Ντανιέλ Πράνιτς, δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Μετά τον ακτινολογικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε σήμερα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ένα ελαφρύ κάταγμα στην ονυχοφόρο φάλαγγα του πέμπτου δακτύλου του δεξιού ποδιού. Ο χρόνος αποκατάστασης του προβλήματος του Κροάτη υπολογίζεται στις 10 ημέρες".

Διαβάστε ακόμη...