«Ας παίξει διαιτητής ο Αλαφούζος...»

«Απάντησε» στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στην κάμερα της Nova.
Πηγή: paokweb.gr
«Ας παίξει διαιτητής ο Αλαφούζος...»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη. Τα ντέρμπι είναι δύσκολα και αμφίβολα. Δεν έχουν να πουν τίποτα για τη διαιτησία. Να το δουν το ματς αυτό ξανά εκτός αν θέλουν να παίζει διαιτητής ο Αλαφούζος. Ποτέ δεν θα πει ο Αλαφούζος ότι είναι καλή η διαιτησία. Μιλάει αόριστα. Έχει τη δυνατότητα με τα τηλεοπτικά Μέσα που διαθέτει κι επετέθη κατά της κυβέρνησης. Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν την Ελλάδα. Αν έχει οτιδήποτε, να το βγάλει. Όχι με.. δίκες δικής του έμπνευσης. Πέστε μου έναν που έχει καταδικαστεί από τις τηλεοπτικές δίκες. Δυο κερδήθηκαν και ήταν του προέδρου μας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ας κοιτάξει να μεγαλώσει τον Παναθηναϊκό. Δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό να κάνει τον κακομοίρη. Να τα δουν οι φίλαθλοί του. Ας αφήσουν την καραμέλα της διαιτησίας. Δεν θα αφήσουμε τον Αλαφούζο να καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα ακολουθήσουμε τον δρόμο μας. Θέλουμε να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς στην Ευρώπη. Επειδή έχω πάρει πολλά πρωταθλήματα όλα κατακτήθηκαν με ιδρώτα κι αίμα. Να μην τολμήσει να αναφερθεί σε αυτούς τους θριάμβους. Ένας από τους λόγους που είναι μέγας ο Ολυμπιακός είναι ο πατέρας του, Αριστείδης Αλαφούζος στον οποίο υποκλίνομαι»

Διαβάστε ακόμη...