Έχασε έδαφος ο Ατρόμητος

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Εργοτέλη που ήταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Πηγή: inpaok.com
Έχασε έδαφος ο Ατρόμητος

Το γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, σημείωσε ο Λαζαρίδης στο 51', ενώ για τους Κρήτες ισοφάρισε ο Χαλκιαδάκης στο 78'.

Από στημένη φάση προήλθε το γκολ των γηπεδούχων στο 51ο λεπτό. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Λαζαρίδης με απευθείας βολέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σα Πίντο. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε προβολή πάνω στον Κοντοέ με το διαιτητή Λαμπρόπουλο να λέει «όχι», για να έρθει η ισοφάριση για τον Εργοτέλη στο 78ο λεπτό. Ο Μπαμ Μπαμ έκανε την κίνηση από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας του Ατρόμητου, ο Παμλίδης «πάτησε» την μπάλα στον Χαλκιαδάκη κι εκείνος με σουτ έκανε το 1-1.

ΝΙΚΗ Ο ΛΕΑΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στο μεταξύ ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος κι έχανε τις ευκαιρίες στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, ο Λεβαδειακός ήταν όμως η ομάδα που πήρε τη νίκη με 1-0 χάρις στο γκολ του Γιακουμάκη, ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας σε αυτή την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο πρώτο τρίποντο της φετινής περιόδου.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα:

ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή 0-0

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-0
(89΄ Γιακουμάκης)

Ατρόμητος-Εργοτέλης 1-1
(51' Λαζαρίδης – 78' Χαλκιαδάκης)

Διαβάστε ακόμη...